Hoe Krijg Ik Een Gesloten Tabblad Terug

Inhoudsopgave:

Hoe Krijg Ik Een Gesloten Tabblad Terug
Hoe Krijg Ik Een Gesloten Tabblad Terug

Video: Hoe Krijg Ik Een Gesloten Tabblad Terug

Video: Hoe Krijg Ik Een Gesloten Tabblad Terug
Video: BOL WINKEL GESLOTEN! Wat doe je als jouw account wordt geblokkeerd tijdens verkopen op Bol.com 2024, April
Anonim

Tijdens het werken op internet kan een gebruiker per ongeluk een pagina sluiten die moeilijk te vinden was. Om een gesloten tabblad te herstellen, is het niet nodig om vanaf het begin te zoeken, u hoeft alleen de browser correct te configureren en de tools ervan te kunnen gebruiken.

Hoe krijg ik een gesloten tabblad terug
Hoe krijg ik een gesloten tabblad terug

instructies:

Stap 1

Selecteer in Mozilla Firefox Opties in het menu Extra. Er wordt een nieuw dialoogvenster geopend. Ga daarin naar het tabblad "Privacy". Gebruik in de groep "Geschiedenis", in het veld Firefox, de vervolgkeuzelijst om de waarde "Zal geschiedenis onthouden" in te stellen. Klik op de knop OK om de wijzigingen op te slaan.

Stap 2

Hierdoor kan de browser de adressen onthouden van de sites die u hebt bezocht. Om nu een per ongeluk gesloten tabblad terug te geven, hoeft u alleen maar de juiste opdracht aan te roepen. Klik op het item "Geschiedenis" in de bovenste menubalk en selecteer het subitem "Recent gesloten tabbladen" in het contextmenu.

Stap 3

Er verschijnt een lijst met adressen van internetpagina's die u tijdens de huidige sessie hebt bezocht. Selecteer de gewenste regel in het submenu door er met de linkermuisknop op te klikken. De per abuis gesloten pagina wordt hersteld in een nieuw tabblad. Als het tabblad dat u zoekt niet in de lijst staat, roept u het venster "Bibliotheek" op. Selecteer hiervoor in het menu "Log" de optie "Toon volledige log". Selecteer in het dialoogvenster dat wordt geopend de gewenste periode: vandaag of gisteren, week of gewenste maand.

Stap 4

Nadat u met de linkermuisknop op het betreffende item heeft geklikt, wordt een lijst geopend met de adressen van alle bezochte sites. Nadat u het gewenste adres hebt gevonden, dubbelklikt u erop met de linkermuisknop. Let op: de site uit de lijst wordt geopend in het huidige tabblad. Als dit niet bij u past, klikt u met de rechtermuisknop op het adres en selecteert u "Open in nieuw tabblad" in het contextmenu.

Stap 5

Internet Explorer heeft ook een browsergeschiedenis. Om in te stellen hoe lang siteadressen worden opgeslagen, selecteert u Internetopties in het menu Extra. Klik in de groep "Browsegeschiedenis" op de knop "Opties". Geef in het extra venster het aantal dagen op om de logpagina's op te slaan en pas de nieuwe instellingen toe.

Stap 6

Om terug te keren naar het laatst gesloten tabblad, kiest u Laatste browsen opnieuw openen in het menu Extra. Om het gewenste adres in het journaal te vinden, klik je op de knop met een asterisk, en maak je het tabblad "Journaal" actief. Ga dan op dezelfde manier te werk als beschreven voor Firefox.

Aanbevolen: