Automatische Windows-updates Starten

Inhoudsopgave:

Automatische Windows-updates Starten
Automatische Windows-updates Starten

Video: Automatische Windows-updates Starten

Video: Automatische Windows-updates Starten
Video: Windows 10 Automatisches Update deaktivieren 2024, Maart
Anonim

Met automatische updates kunt u snel fouten en kwetsbaarheden elimineren die zijn gedetecteerd in het Windows-besturingssysteem. Desondanks is in veel Windows-distributies, meestal "aangepast" door vakmensen, automatische updates uitgeschakeld en moet de gebruiker dit zelf inschakelen.

Automatische Windows-updates starten
Automatische Windows-updates starten

instructies:

Stap 1

Om automatische updates in het besturingssysteem Windows XP in te schakelen, opent u: "Start - Configuratiescherm - Automatische updates". Selecteer in het geopende venster de optie "Automatisch", stel de updatefrequentie in en bevestig uw keuze door op "OK" te klikken.

Stap 2

Om automatische updates in Windows 7 in te schakelen, opent u: "Start - Configuratiescherm - Systeem en beveiliging - Windows Update". U kunt direct beginnen met het updaten van het besturingssysteem door op het item "Zoeken naar updates" aan de linkerkant van het geopende venster te klikken.

Stap 3

Om de update-instellingen te configureren, selecteert u het item "Instellingen" in het linkerdeel van het venster, u ziet een menu met update-opties. Selecteer het item "Updates automatisch installeren", definieer de frequentie van updates. Lees aandachtig alle items die zijn gemarkeerd met de selectievakjes en verwijder ze uit de opties die u niet wilt accepteren. Klik OK.

Stap 4

Soms gebeurt het dat wanneer u het automatische updatevenster opent, de instellingen niet beschikbaar zijn. Als u met een dergelijke situatie wordt geconfronteerd, is uw Windows-assembly de schuldige - hoogstwaarschijnlijk is deze "gepirateerd".

Stap 5

Houd er rekening mee dat het proberen om een "gepirateerde" versie van Windows bij te werken, kan resulteren in een waarschuwing op uw bureaublad dat u een niet-gelicentieerde versie gebruikt. In Windows 7 kan het bureaublad zwart worden en moet het opnieuw worden geactiveerd. De "fout" hierin is het updatepakket KB971033, dat de licentie controleert van het exemplaar van Windows 7 dat op de computer is geïnstalleerd.

Stap 6

Als je een "gepirateerde" Windows 7 hebt, vraag dan om een lijst met updates en schakel KB971033 uit (niet installeren). Maar de juiste beslissing is om een gelicentieerde schijf met Windows 7 aan te schaffen. Hierdoor kunt u zonder problemen alle updates ontvangen en bent u zeker van een effectieve bescherming van uw computer.

Aanbevolen: