Een Besturingssysteem Voor Een Pc Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Besturingssysteem Voor Een Pc Kiezen
Een Besturingssysteem Voor Een Pc Kiezen

Video: Een Besturingssysteem Voor Een Pc Kiezen

Video: Een Besturingssysteem Voor Een Pc Kiezen
Video: PC kopen? - Kieskeurig helpt! 2024, April
Anonim

Elke dag werken duizenden mensen op een computer en het besturingssysteem wordt beschouwd als de belangrijkste software. Het schept de noodzakelijke voorwaarden voor gebruikersinteractie met de geïnstalleerde programma's. Door het juiste besturingssysteem te kiezen, kunt u genieten van uw tijd op uw pc.

Een besturingssysteem voor een pc kiezen a
Een besturingssysteem voor een pc kiezen a

instructies:

Stap 1

Ramen. Het is een veelgebruikt besturingssysteem. Het is voor Windows dat een groot aantal programma's, games en stuurprogramma's worden ontwikkeld. Het heeft een gebruiksvriendelijke interface en eenvoudige installatie, dus het is een goede keuze voor beginners. Er zijn verschillende huidige versies van Windows. Dus Windows XP is vanwege de lage systeemvereisten behoorlijk populair op netbooks en oude computers, en Windows 7 heeft een nieuwe interface, gebruikersaccountbeheer en automatische installatie van stuurprogramma's. In 2012 werd Windows 8 uitgebracht, met een betegelde interface. Allereerst is het geschikt voor eigenaren van aanraakmonitoren.

Stap 2

Linux. Het is een gratis familie van besturingssystemen. Het heeft een hoge betrouwbaarheid en weerstand tegen virussen, daarom wordt het vaak op servers gebruikt. En dankzij de open source kan de gebruiker-programmeur de functionaliteit van het systeem zelf aanpassen. Een interface met veel maatwerk kan ontmoedigend lijken. Dit besturingssysteem is geschikt voor experts of gevorderde gebruikers.

Stap 3

Mac-OS. Dit besturingssysteem van Apple wordt aangeboden voor de eigen Macintosh computers. Het verschilt van andere OS in zijn mooie design en gebruiksgemak, maar het is betaald. Geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers. U moet beslissen welk besturingssysteem u wilt gebruiken: betaald of gratis. Betaald besturingssysteem geeft toegang tot ondersteuning en de mogelijkheid om automatisch te updaten. Als u een gratis besturingssysteem gebruikt, moeten alle problemen die zich voordoen, zelf worden opgelost.

Aanbevolen: