Een Database Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Database Kiezen
Een Database Kiezen

Video: Een Database Kiezen

Video: Een Database Kiezen
Video: Een database maken in Excel 2024, Maart
Anonim

1C-software kan met meerdere databases tegelijk werken, waartussen u tijdens bedrijf kunt wisselen. Om een database te selecteren, moet u minimaal 2 posities hebben geïnstalleerd, anders wordt er standaard altijd één geselecteerd.

Een database kiezen
Een database kiezen

Noodzakelijk

1C programma

instructies:

Stap 1

Open het programma "1C: Accounting" en voer het in in de modus "Configurator", waarbij u een van de beschikbare databases selecteert. Daarna kunt u verschillende acties uitvoeren met de infobase. Houd er rekening mee dat de toegang tot de database kan worden afgesloten; in dit geval moet u het eerder opgegeven wachtwoord invoeren.

Stap 2

Om een nieuwe werkdatabase aan 1C toe te voegen, gebruikt u het venster voor het selecteren van beschikbare databases in de lijst die verschijnt wanneer u dit programma start. Selecteer "Een nieuwe infobase toevoegen" en ga vervolgens verder met het selecteren van een sjabloon uit de eerder geïnstalleerde. Als er geen sjablonen zijn, selecteert u het item "Aanmaken van infobases voor ontwikkeling". Dit is waar je vanaf het begin basisontwikkelingsvaardigheden nodig hebt.

Stap 3

Om één werkende database te maken van twee bestaande, kiest u ervoor om een nieuwe aan te maken, terwijl u eerst de overeenkomsten en verschillen tussen de twee bestaande onderzoekt. Maak een werkende configuratie zonder dubbele vermeldingen, volg ze indien aanwezig, controleer op ontbrekende items. Het is het beste om een nieuwe volgorde van boekhoudkundige elementen in te voeren en allereerst te controleren op dubbele naslagwerken.

Stap 4

Gebruik het uploadmenu in het administratiepaneel om de database van het 1C-programma te kopiëren. Selecteer op de computer waarnaar u wilt kopiëren het tegenovergestelde item - download de infobase.

Stap 5

Dit is de aanbevolen manier om gegevens te kopiëren, maar het heeft ook nadelen - externe afdrukbare formulieren worden mogelijk niet opgeslagen, dus soms is het het beste om eenvoudig gegevens te kopiëren met behulp van de acties "Kopiëren" en "Plakken" uit de map die is geselecteerd door de beheerder voor het opslaan van de infobases van deze ondernemingen. Het bevindt zich meestal op een lokale schijf.

Aanbevolen: