Wat Is Een Reep En Enkele Kenmerken Van Het Kiezen Van Een Reep?

Inhoudsopgave:

Wat Is Een Reep En Enkele Kenmerken Van Het Kiezen Van Een Reep?
Wat Is Een Reep En Enkele Kenmerken Van Het Kiezen Van Een Reep?

Video: Wat Is Een Reep En Enkele Kenmerken Van Het Kiezen Van Een Reep?

Video: Wat Is Een Reep En Enkele Kenmerken Van Het Kiezen Van Een Reep?
Video: Internet brengt ons terug naar de middeleeuwen | Pieter Stuurman met Frans van der Reep 2024, April
Anonim

Tegenwoordig is het moeilijk om een huis te vinden dat geen computer heeft. Maar de keuze voor een computer is niet langer beperkt tot omvangrijke systeemeenheden. Als je compactere apparatuur wilt, kun je een monoblock voor thuis kopen.

Hoe kies je een candybar?
Hoe kies je een candybar?

Het monoblock is een 2-in-een apparaat - een systeemeenheid en een monitor zijn gecombineerd in één behuizing. Zo'n computer is veel handiger als de ruimte in de kamer beperkt is, maar als je de candybar uit elkaar haalt, kun je zien dat hij van binnen erg lijkt op een laptop. Dit is het grootste nadeel van de candybar - het is moeilijker voor een gewone gebruiker om zo'n computer te upgraden en voor een specialist zijn de mogelijkheden om een candybar te upgraden beperkt. Zo is in de goedkoopste monoblocs een videokaart geïntegreerd, is de hoeveelheid RAM die geïnstalleerd kan worden beperkt en heeft niet elk monoblock een drive voor het lezen van optische schijven.

Met welke parameters moet rekening worden gehouden bij het kiezen van een monoblok?

1. Kenmerken van hardware (processorfrequentie, hoeveelheid RAM en de uitbreidbaarheid ervan, schermgrootte, kenmerken van de videokaart, grootte van de harde schijf). Natuurlijk, hoe meer geheugen, hoe sneller de processor, hoe beter. De aanwezigheid van een discrete videokaart zal ook een voordeel zijn, al heeft dit alles grote invloed op de prijs van een pc. Als je moderne games speelt of werkt met driedimensionale afbeeldingen, video's, dan is het erg belangrijk om niet het minst krachtige monoblock-model te kiezen. Maar om op internet te surfen, essays te schrijven en films te kijken, zijn de meeste budgetmodellen voldoende.

2. Interfaces voor verbinding. Het is handiger om een candybar te gebruiken, als deze voldoende USB-aansluitingen heeft, is het mogelijk om deze aan te sluiten op een draadloos netwerk.

3. Kastontwerp, merk. Natuurlijk hebben deze parameters nergens invloed op, maar als het uiterlijk aangenaam is en er favoriete afbeeldingen van een appel of een sneeuwwit paard op het lichaam zijn, dan zal het koopplezier ongetwijfeld groter zijn.

Nuttig advies: wanneer u een computer aanschaft, moet u het model kiezen dat gedurende minimaal 5-7 jaar geen upgrade nodig heeft. Bedenk dat de ontwikkelaars van software en besturingssystemen alert zijn en dat hun creaties steeds krachtigere hardware nodig hebben.

Ik moet zeggen dat moderne alles-in-één-modellen geleidelijk worden uitgerust met aanraakschermen, wat de bediening van de belangrijkste functies van het apparaat vereenvoudigt. Ook moet worden opgemerkt dat smart-tv's steeds meer proberen te concurreren met alles-in-één, maar tot nu toe zijn ze verre van de mogelijkheden van all-in-ones.

Aanbevolen: