Een Muis En Toetsenbord Kiezen Voor Een Gamer

Inhoudsopgave:

Een Muis En Toetsenbord Kiezen Voor Een Gamer
Een Muis En Toetsenbord Kiezen Voor Een Gamer

Video: Een Muis En Toetsenbord Kiezen Voor Een Gamer

Video: Een Muis En Toetsenbord Kiezen Voor Een Gamer
Video: fortnite toernooi spelen met een gaming muis van €1! (beste muis ooit) 2024, April
Anonim

Componenten en accessoires voor gamers worden gekenmerkt door verhoogde eisen aan kwaliteit en prestaties door de hoge spanning die op de apparatuur valt. Muis en toetsenbord zijn daarop geen uitzondering, die voor zowel de professional als de amateur aan bepaalde kenmerken moeten voldoen.

Een muis en toetsenbord kiezen voor een gamer
Een muis en toetsenbord kiezen voor een gamer

Een gamingmuis kiezen

Een muis voor een gamer moet eigenschappen hebben als betrouwbaarheid, gemak, nauwkeurigheid en snelheid. Naleving van deze parameters is noodzakelijk voor een gamer, omdat de reactie op gebeurtenissen op het scherm afhankelijk kan zijn van het gebruikte apparaat. Op een moment dat een snelle reactie vereist, moet de muis de eigenaar niet teleurstellen en zo nauwkeurig mogelijk reageren op een snelle handbeweging.

De vorm van het apparaat zal ook een belangrijk onderdeel worden. Idealiter zou de muis de greep van de handpalm van de speler moeten herhalen en daarom moet het apparaat niet alleen aan bepaalde technische kenmerken voldoen, maar ook bij de eigenaar passen.

De beste optie voor een gamer zou een bedrade lasermuis zijn, omdat het juist zo'n apparaat is dat maximale aanwijzernauwkeurigheid kan bieden. Optische lasersensoren zijn uitgerust met een LED en een scanner die nauwkeurig reageren op de positie van de aanwijzer.

Een belangrijk kenmerk bij de keuze is de sensorresolutie (ongeveer 2000 dpi). Maar het is vermeldenswaard dat muizen met een resolutie van meer dan 2600 dpi het spel zelfs voor een professionele gamer waarschijnlijk niet zullen verbeteren, en daarom moet u geen dure apparaten kopen met kenmerken die hoger zijn dan deze waarde.

Selectie van het toetsenbord voor de gamer

Toetsenbordselectie moet gebaseerd zijn op bruikbaarheid, knopbeweging en knopplaatsing. Gaming-toetsenborden onderscheiden zich door de aanwezigheid van een apart gedeelte, waarop speciale knoppen worden weergegeven, die in de meeste games worden gebruikt. Dergelijke apparaten hebben rubberen toetsen die steviger worden ingedrukt dan andere, wat zorgt voor een grotere nauwkeurigheid en het mogelijk maakt om de kracht van het indrukken van de toetsen te verdelen om nauwkeurigere bewegingen van het spelkarakter te geven.

Extra toetsen voor het gaming-toetsenbord moeten buiten het hoofdblok worden geplaatst.

Onthoud dat het handigste apparaat de knoppen heeft die je nodig hebt, maar koop geen toetsenborden met veel extra toetsen. Tijdens het spelen kunnen ze snelle reacties verstoren en verwarring veroorzaken.

De duurste apparaten zijn draadloze toetsenborden die via een Bluetooth-zender op uw computer worden aangesloten. Opgemerkt moet worden dat ze niet altijd gemakkelijk te gebruiken zijn, en daarom moet je een apparaat kiezen op basis van je speelstijl en de gewoonte om je vingers op het toetsenbord te plaatsen. Een goed pluspunt voor het toetsenbord voor de gamer is de aanwezigheid van extra USB-poorten en koptelefoonaansluitingen. De achtergrondverlichting van de knoppen zal ook een handige functie zijn voor de speler, wat echter de kosten van het apparaat aanzienlijk zal verhogen.

Aanbevolen: