Een Programma Kiezen Om Een nummer In Te Korten

Inhoudsopgave:

Een Programma Kiezen Om Een nummer In Te Korten
Een Programma Kiezen Om Een nummer In Te Korten

Video: Een Programma Kiezen Om Een nummer In Te Korten

Video: Een Programma Kiezen Om Een nummer In Te Korten
Video: Hoe u geld kunt verdienen met YouTube-shorts | Shorts-tutorial om $ 1000 / dag te verdienen 2024, April
Anonim

Vaak worden gewone gebruikers geconfronteerd met de taak om een audiobestand te knippen. Dit kan op verschillende manieren. Een nummer trimmen kan op een lange, professionele manier of op een snelle, bijna moeiteloze manier.

Een programma kiezen om een nummer in te korten
Een programma kiezen om een nummer in te korten

Fruity Loops-sequencer

Fruity Loops is professionele software voor het maken en bewerken van muziek. Daarin kun je niet alleen het nummer knippen, maar ook veel originele effecten toepassen. Veel beroemde muzikanten gebruiken Fruity Loops bij het maken van hun instrumentals en composities. Aanhangers van FL Studio zijn bijvoorbeeld Russische hiphopfiguren: Basta en Slim.

Adobe Audition Editor

Adobe is een van de meest gerenommeerde softwarebedrijven. Photoshop, Illustrator, Acrobat en Macromedia Flash bedienen miljoenen gebruikers en bedrijven over de hele wereld. De geluidseditor Adobe Audition is een professioneel muziekbewerkings- en productieprogramma dat ideaal is voor het werken met zang en spraak.

U kunt Adobe Audition downloaden van de officiële website van het bedrijf; Adobe geeft gebruikers de mogelijkheid om de muziekeditor een maand gratis te gebruiken. Een nummer bijsnijden in Audition is eenvoudig. Na installatie en lancering moet je het menu "Bestand" openen, het item "Bestand toevoegen", een nummer op je computer selecteren. Het wordt geopend als een grafische weergave van de geluidsgolf. U kunt de cursor overal in de golfvorm verplaatsen en het afspelen starten. Vervolgens kunt u met de cursor de plaatsen selecteren die u niet nodig heeft en op Delete drukken.

Online tools

Soms is het handiger om audiobestanden online bij te snijden. Het trimmen van een nummer vanaf de computer van iemand anders is gemakkelijker als u er geen speciale programma's op hoeft te installeren. De functionaliteit van online services is aanzienlijk inferieur aan FL Studio en Audition, maar het zal voldoende zijn voor het mechanisch "bijsnijden" van een nummer voor een beltoon.

Met de MP3Cut-service kunt u in drie stappen een nummer online knippen. Eerst moet je het nummer uploaden naar de server. Met MP3Cut kunt u bestanden van de meeste muziekformaten downloaden. Dan moet je het nummer trimmen met behulp van de handige schuifregelaars. Ten slotte moet je het muziekbestand opslaan in een van de populaire formaten. Met de MP3Cut-service kunt u niet alleen audio, maar ook video downloaden om te trimmen - in het laatste geval wordt de audiotrack automatisch uit het bestand gehaald. De online app-interface is intuïtief en werkt met de meeste cloudopslagservices, waaronder Google. Drive en Dropbox.

Toepassingen voor mobiele apparaten

Vaak is het trimmen van audiobestanden, inclusief liedjes, nodig voor mobiele apparaten - beltonen, pieptonen maken, gebruiken in sociale netwerken en communiceren. De Wavosaur-app, beschikbaar voor iOS en Android, kan helpen bij het oplossen van het "mobiele probleem" van het bijsnijden van een nummer op de smartphone zelf. Qua prestaties overtreft Wavosaur zelfs sommige populaire desktopgeluidseditors, bijvoorbeeld Nero Wave Editor.

Aanbevolen: