Updaten Via Internet 1C

Inhoudsopgave:

Updaten Via Internet 1C
Updaten Via Internet 1C

Video: Updaten Via Internet 1C

Video: Updaten Via Internet 1C
Video: Доработки интернет-магазина [синхронизация с 1С] 2024, April
Anonim

Er zijn veel varianten van 1C-softwareproducten. Elke gebruiker selecteert de versie voor zichzelf. Door constante veranderingen in de boekhouding en fiscale boekhouding, moet 1C vaak worden bijgewerkt.

Hoe updaten via internet 1C
Hoe updaten via internet 1C

instructies:

Stap 1

Ongeacht de versie van het 1C-programma, de updatemethode is hetzelfde. Maak een back-up van uw database voordat u met de upgrade begint. Om dit te doen, moet u de map met uw database naar een andere map op uw computer of verwisselbare schijf kopiëren. Deze actie moet vóór elke update worden uitgevoerd, omdat het installatieproces kan mislukken en gegevens volledig of gedeeltelijk kunnen worden verwijderd.

Stap 2

Start het 1C-programma. Het is vereist om het programma in de normale modus te openen, niet in de "Configurator". Controleer de relevantie van uw database op de huidige datum. Gebruik het commando: "Menu" - "Help" - "Over". Het nummer is te vinden in het gedeelte "Configuratie" - het is een lange reeks nummers tussen haakjes.

Stap 3

U vindt een lijst met de huidige edities van de programma's op de officiële website van 1C, in de sectie technische ondersteuning van partners. Controleer uw versie met die op deze site. Als u ziet dat er nieuwe releases zijn die hoger zijn dan de uwe, moet u het programma bijwerken.

Stap 4

Voer het commando uit: "Menu" - "Service" - "Configuratie-update". Het programma begint zich voor te bereiden op de update zelf, volg de instructies.

Stap 5

U moet een gebruikersnaam en wachtwoord invoeren. Deze gegevens worden aan de gebruiker gegeven bij aankoop van een gelicentieerde versie van het programma. Na het invoeren van de gegevens start de update, wat lang kan duren. Het programma kan op dit moment vastlopen; voer momenteel geen parallelle acties uit op de computer.

Stap 6

Wanneer de opdracht einde werk wordt weergegeven, moet u het updatenummer controleren. Ga naar "Help": "Menu" - "Help" - "Over het programma". Controleer de release van de config. Als het nummer is gewijzigd en overeenkomt met de huidige editie, betekent dit dat de updates correct op uw computer zijn geïnstalleerd, start u deze opnieuw op en werkt u verder.

Aanbevolen: