Hoe Nod32 Updaten Zonder Internet

Inhoudsopgave:

Hoe Nod32 Updaten Zonder Internet
Hoe Nod32 Updaten Zonder Internet

Video: Hoe Nod32 Updaten Zonder Internet

Video: Hoe Nod32 Updaten Zonder Internet
Video: Nod32 Antivirus baza obnovleniya qilish 2024, Mei
Anonim

Verse antivirusdatabases zijn een voorwaarde voor een hoogwaardige werking van een antivirusprogramma. Zelfs als de computer niet is verbonden met internet, is er altijd de mogelijkheid om deze te infecteren vanaf een flashstation, cd of draagbare harde schijf. Hoe beveilig je deze computers? Veel antivirusprogramma's, waaronder "NOD32", hebben de mogelijkheid om hun databases bij te werken vanuit offline bronnen.

Er is altijd een kans om uw computer te infecteren met virussen
Er is altijd een kans om uw computer te infecteren met virussen

Noodzakelijk

USB-stick voor het overbrengen van antivirusdatabases, antivirusdatabases

instructies:

Stap 1

Download de nieuwste antivirusdatabases naar flashgeheugen vanaf elke computer die met internet is verbonden. Het is niet moeilijk om bijgewerkte databases te vinden - veel gebruikers uploaden hun antivirusdatabase-archieven naar servers voor het delen van bestanden. Bewaar dit archief op een USB-stick en zet het over naar de computer, waarvan de databases moeten worden bijgewerkt zonder internetverbinding.

Stap 2

Pak het archief uit in een eerder gemaakte map, bijvoorbeeld "C: / Bases".

Stap 3

Open Control Center NOD 32. Selecteer Update in het menu Update. Het venster "Bijwerken" wordt geopend. Klik op de knop "Instellingen" in het venster dat wordt geopend. Het venster "Automatische updates configureren" verschijnt. Klik in dit venster op de knop "Servers" en de knop "Toevoegen". Specificeer het pad naar de map waarin u het NOD 32-databasearchief "C: / BASES" hebt uitgepakt. Klik OK.

Selecteer in het venster "Automatische updates configureren" in het menu "Server" het pad dat u hebt ingevoerd "C: / BASES". Klik op "OK" om het venster met automatische update-instellingen te sluiten.

Stap 4

Klik op de knop Nu bijwerken in het venster Bijwerken. Wacht terwijl het programma zijn databases bijwerkt. Na een succesvolle update zal NOD 32 u hierover informeren. Verwijder vervolgens bij het bijwerken van de databases alle bestanden uit de map "C:\BASES" en pak het archief in deze map uit. Dan hoeft u de server niet opnieuw te configureren om de update uit te voeren, het volstaat om op de knop "Nu bijwerken" te klikken.

Aanbevolen: