Kaspersky Anti-Virus Updaten Als Er Geen Internet Is

Inhoudsopgave:

Kaspersky Anti-Virus Updaten Als Er Geen Internet Is
Kaspersky Anti-Virus Updaten Als Er Geen Internet Is

Video: Kaspersky Anti-Virus Updaten Als Er Geen Internet Is

Video: Kaspersky Anti-Virus Updaten Als Er Geen Internet Is
Video: Как обновить антивирусные базы Kaspersky Internet Security 2014 2024, Mei
Anonim

Bijna altijd wordt het Kaspersky Anti-Virus-programma alleen via internet bijgewerkt. Wat te doen in een situatie waarin u een antivirusprogramma hebt geïnstalleerd, deze al een tijdje gebruikt, de antivirusdatabases verouderd zijn en u geen gebruik kunt maken van internet? Er moet meteen worden opgemerkt dat het bijwerken van de databases zonder internet te gebruiken onrealistisch is. Het hoeft alleen niet op je computer te staan.

Kaspersky Anti-Virus updaten als er geen internet is
Kaspersky Anti-Virus updaten als er geen internet is

Noodzakelijk

Computer, KLUpdater-programma, internettoegang (van vrienden, internetcafés)

instructies:

Stap 1

U moet een computer vinden die is verbonden met internet. U kunt contact opnemen met uw vrienden. Als laatste redmiddel kunt u naar de dichtstbijzijnde internetclub gaan.

Stap 2

Download het programma KLUpdater. Sla het programma op een USB-flashstation op, nadat u alle onnodige informatie ervan hebt verwijderd. Voer vervolgens het programma uit. Het proces van het bijwerken van de antivirusdatabases van Kaspersky begint. Afhankelijk van de snelheid kan het proces zeer tijdrovend zijn. Voer tijdens de update geen actieve acties uit met de flashdrive.

Stap 3

Nadat de databases zijn bijgewerkt, verschijnen er nog twee mappen in de map met het KLUpdater-programma - "Updates" en "Temp". De map "Temp" moet worden verwijderd. Voor de volgende stappen is alleen de map Updates vereist. Nu hebt u alle nieuwe Kaspersky-databases op de USB-flashdrive en kunt u de antivirus rechtstreeks op uw computer bijwerken.

Stap 4

Voer Kaspersky Anti-Virus uit op uw systeem. Selecteer "instellingen". Ga naar "update" en zoek naar "update-opties". Selecteer hier de "database-updatebron". Selecteer de map die u hebt gedownload en opgeslagen op de Updates-flashdrive als de updatebron. Klik op "bron toevoegen" en wijs naar het pakket "Updates". Schakel het selectievakje naast het item 'servers bijwerken' uit. Sla de instellingen op door op de knop "Toepassen" te klikken.

Stap 5

Klik nu in het hoofdmenu van het Kaspersky-programma op de update-opdracht. Zorg ervoor dat u wacht tot het antivirusupdateproces is voltooid. Afhankelijk van de versie van de databases kan het proces enkele seconden tot enkele minuten duren. Na de update zal Kaspersky een rapport uitbrengen over de applicatie-update en de versie van de nieuwe databases tonen.

Stap 6

Sla later de map Updates op uw computer op. Indien nodig kunt u eenvoudig nieuwe databases aan de map toevoegen met KLUpdater, zoals hierboven beschreven.

Aanbevolen: