Hoe De Computer Zichzelf Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Computer Zichzelf Aan Te Zetten
Hoe De Computer Zichzelf Aan Te Zetten

Video: Hoe De Computer Zichzelf Aan Te Zetten

Video: Hoe De Computer Zichzelf Aan Te Zetten
Video: Windows 10 Computer Turns on by Itself FIX 2024, April
Anonim

Een functie zoals het automatisch inschakelen van uw computer kan in verschillende omstandigheden erg handig zijn. In moderne pc's maakt deze optie het de gebruiker gemakkelijker. Vaak stellen ze op internet vragen die te maken hebben met het automatisch opstarten van de computer. Om deze bewerking uit te voeren, moet u eerst het systeem configureren.

Hoe de computer zichzelf aan te zetten
Hoe de computer zichzelf aan te zetten

Noodzakelijk

Personal computer, BIOS

instructies:

Stap 1

Alle instellingen worden gemaakt in het basis I / O-systeem, dus het eerste dat u moet doen, is het BIOS openen. Hiermee kunt u de computer voorbereiden zodat alle software bij het opstarten kan starten en controle uitoefenen over de pc.

Stap 2

Om dit te doen, drukt u tijdens het opstarten van de computer een tijdje op de toets "Delete". Het besturingssysteem werkt niet direct, dus je moet de computer meerdere keren opnieuw opstarten en op de knop drukken.

Stap 3

Ga dan naar de “Energiebeheer Setup”.

Stap 4

Ga dan naar "Wake Up Event Setup of Wake Up from S5".

Stap 5

Ga nu naar de parameter "Resume By Rtc Alarm" en stel de tijd in waarop de computer voor elke dag moet worden ingeschakeld. U kunt verschillende tijdparameters in 24-uurs formaat instellen. Het is ook vermeldenswaard dat uw computer zichzelf elke dag uitschakelt, omdat de instellingen zijn ontworpen om informatie permanent op te slaan.

Stap 6

Sla alle instellingen op die u zojuist hebt gemaakt. Dit kan worden gedaan met behulp van de "F10" -toets. U kunt ook de muisaanwijzer op het tabblad "Opslaan" houden en op de "Enter"-toets drukken. Nu wordt uw computer ingeschakeld op het tijdstip dat in het systeem is ingesteld.

Stap 7

Als u de tijd moet wijzigen om de computer automatisch in te schakelen, kunt u ook het BIOS openen en de parameters wijzigen. Als u een gebruikerswachtwoord in uw besturingssysteem hebt, moet u dit uitschakelen, omdat het besturingssysteem het bureaublad niet automatisch kan inschakelen vanwege de wachtwoordbevestiging.

Stap 8

Dit kan via het tabblad "Configuratiescherm". Zoek daar de kolom 'Accounts'. Zoek vervolgens de gebruiker die u nodig heeft en klik op de knop "Account wijzigen". Wanneer het wachtwoord is uitgeschakeld, drukt u op de toets "Opslaan". Nu zouden er geen problemen moeten zijn bij het automatisch inschakelen van uw computer.

Aanbevolen: