Waarom Start De Computer Zichzelf Opnieuw Op?

Inhoudsopgave:

Waarom Start De Computer Zichzelf Opnieuw Op?
Waarom Start De Computer Zichzelf Opnieuw Op?

Video: Waarom Start De Computer Zichzelf Opnieuw Op?

Video: Waarom Start De Computer Zichzelf Opnieuw Op?
Video: Windows 10 blijft de lusherstelfunctie opnieuw opstarten 2024, April
Anonim

Een willekeurige herstart van de computer kan worden veroorzaakt door verschillende storingen in de werking van het besturingssysteem, evenals storingen van de geïnstalleerde apparatuur.

Waarom start de computer zichzelf opnieuw op?
Waarom start de computer zichzelf opnieuw op?

instructies:

Stap 1

Een personal computer start vaak opnieuw op vanwege de aanwezigheid van verschillende kwaadaardige programma's in het besturingssysteem, die automatisch in het register van de computer worden geladen. Tegelijkertijd kunnen ze aan het opstarten zijn en zichzelf vermommen als verschillende systeemprocessen. Vaak komen dergelijke kwaadaardige programma's vanaf internet op een computer in bat-bestanden en worden vervolgens automatisch gestart, waardoor het besturingssysteem niet goed werkt.

Stap 2

Automatische herstart van de computer vindt plaats vanwege verschillende systeemfouten. In de regel kan de computer opnieuw opstarten vanwege geheugenoverloop met verschillende tijdelijke bestanden, die zijn gevormd als gevolg van verschillende bewerkingen met het branden van schijven, het downloaden van bestanden van internet. In dit geval ligt de belasting niet alleen op de processor, maar ook op het RAM.

Stap 3

Als een onderdeel snel opwarmt op een pc, kan het automatisch opnieuw opstarten of helemaal uitschakelen, omdat werken bij hoge temperaturen onmogelijk is. Virussen kunnen ook de temperatuur beïnvloeden. Met behulp van het systeem verwarmen ze de processor of videokaart, wat leidt tot een automatische herstart.

Stap 4

Het meest voorkomende probleem bij het opnieuw opstarten van uw computer wordt beschouwd als een blauw scherm. Dit zijn beschrijvingen van verschillende systeemfouten die ervoor zorgen dat de computer opnieuw wordt opgestart. De belangrijkste symptomen zijn dat de computer abrupt wordt afgesloten, waarna een tijdje een blauw scherm verschijnt met een beschrijving van de fout en de computer terugkeert naar de aanmeldingsmodus van het besturingssysteem. De exacte reden voor het opnieuw opstarten van de computer kan in de regel niet worden achterhaald, omdat dit afhangt van het geïnstalleerde besturingssysteem, geïntegreerde hardware, netspanning en vele andere factoren.

Aanbevolen: