Een Windows 7-schijfkopie Installeren

Inhoudsopgave:

Een Windows 7-schijfkopie Installeren
Een Windows 7-schijfkopie Installeren

Video: Een Windows 7-schijfkopie Installeren

Video: Een Windows 7-schijfkopie Installeren
Video: Windows 7 installeren 2024, April
Anonim

Het besturingssysteem Windows 7 wordt in verschillende formaten gedistribueerd. Een van deze formaten is een OS-schijfkopie. In de regel ontvangt de gebruiker na aanschaf van de digitale versie van het besturingssysteem exact de schijfkopie. Als bij de installatie van Windows 7 rechtstreeks vanaf de media alles meer en minder duidelijk is, dan zijn er subtiliteiten in het geval van het installeren van de OC vanaf de afbeelding.

Een Windows 7-schijfkopie installeren
Een Windows 7-schijfkopie installeren

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - USB-stick of dvd;
  • - hulpprogramma-dvd naar USB v.2.0.

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om een besturingssysteem vanaf een image te installeren. Om de eerste methode te implementeren, moet u een flashstation van minimaal vier gigabyte hebben. Download van internet een eigen hulpprogramma van Microsoft genaamd DVD to USB v.2.0 en is volledig gratis. Voer na het downloaden de installatie van het hulpprogramma uit. Tijdens het installatieproces moet u het programma registreren. Voer hiervoor uw e-mailadres en gebruikersnaam in.

Stap 2

Voer het programma uit. Klik in het hoofdmenu op de browserknop en geef het pad op naar de afbeelding van het besturingssysteem Windows 7. Ga daarna verder. Nu moet u een locatie kiezen waar u de OS-image wilt branden. Selecteer je USB-stick. Wacht tot de image van het besturingssysteem naar het USB-apparaat is geschreven. Daarna kunt u direct doorgaan met de installatie.

Stap 3

Eerst moet u het BIOS-menu openen. Om dit te doen, drukt u in het beginscherm van het inschakelen van de computer op de Del-toets. Als het BIOS niet wordt geopend nadat u op deze toets hebt gedrukt, moet een andere toets op uw moederbord worden gebruikt. U kunt dit vinden in de instructies van uw moederbord.

Stap 4

In het BIOS moet u ervoor kiezen om het systeem op te starten vanaf een flashstation. Om dit te doen, stelt u de USB-parameter in op nummer 1 in de First Boot Device-parameter. Sluit vervolgens het BIOS af. Vergeet niet om uw instellingen op te slaan wanneer u afsluit. De computer start opnieuw op en de installatie van het besturingssysteem start automatisch. Het proces van het installeren van een besturingssysteem vanaf een USB-flashstation zelf verschilt niet van de actie die wordt uitgevoerd vanaf een opstartschijf.

Stap 5

Als u geen flashstation heeft, kunt u een gewone dvd gebruiken. Plaats de media gewoon in de schijf van uw computer, maar selecteer de schijf in het programmamenu DVD naar USB in plaats van de flashdrive. Daarna wordt de afbeelding naar de media geschreven en heeft u een volledige opstartbare schijf met het Windows 7-besturingssysteem.

Aanbevolen: