Hoe Installeer Ik Twee Skype

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Twee Skype
Hoe Installeer Ik Twee Skype

Video: Hoe Installeer Ik Twee Skype

Video: Hoe Installeer Ik Twee Skype
Video: How to use 2 skype in one computer 2024, April
Anonim

Tegenwoordig is Skype een van de meest populaire messengers die niet alleen de voor iedereen bekende tekstmodus ondersteunt, maar waarmee je ook audioconferenties kunt houden en videogesprekken kunt voeren. Gegevensversleuteling in Skype wordt als de meest betrouwbare beschouwd, waar miljoenen gebruikers dol op zijn. Een redelijk stabiele en multifunctionele messenger kon niet anders dan zo'n populariteit winnen.

Hoe installeer ik twee Skype
Hoe installeer ik twee Skype

instructies:

Stap 1

Als u meerdere versies van Skype tegelijkertijd moet gebruiken, moet u een beetje in de opdrachtregel of snelkoppelingseigenschappen graven. Het is een feit dat het onmogelijk is om twee exemplaren van het programma tegelijkertijd te installeren, zelfs als u verschillende versies voor deze doeleinden gebruikt. Maar het is mogelijk om Skype twee keer tegelijkertijd te starten, terwijl je in elke actieve applicatie kunt inloggen met een nieuwe gebruikersnaam.

Stap 2

Als u niet vaak twee exemplaren van Skype hoeft te starten, kunt u dit beter via de opdrachtregel doen. Druk op Win + r en typ "cmd" in de invoerregel. Voer de opdracht "cd.." twee keer in om naar de hoofdmap te gaan. Voer nu achtereenvolgens de commando's "cd program files", "cd skype" en "cd phone" in. U bevindt zich in de map met het bestand skype.exe. Voer "skype.exe / secundair" in de opdrachtregel in om een tweede exemplaar van Skype te starten.

Stap 3

Als u van plan bent om periodiek twee Skype tegelijk te gebruiken, is het beter om een extra snelkoppeling te maken. Open de eigenschappen van de snelkoppeling en voer in de regel "werkmap" het volgende in: "C: Programmabestanden Skypephone / secundair".

Aanbevolen: