Hoe Open Je Twee Skype

Inhoudsopgave:

Hoe Open Je Twee Skype
Hoe Open Je Twee Skype

Video: Hoe Open Je Twee Skype

Video: Hoe Open Je Twee Skype
Video: How to use 2 skype in one computer 2024, Mei
Anonim

Sommige pc-gebruikers gebruiken vaak meerdere Skype-accounts. Standaard is het lanceren van twee of meer exemplaren vrij moeilijk, maar er is nog steeds een maas in de wet.

Hoe open je twee Skype
Hoe open je twee Skype

Noodzakelijk

Skype-software

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u de nieuwste versie van dit softwareproduct downloaden. Volg hiervoor de onderstaande link. Klik op de gedownloade pagina op de omvangrijke knop "Skype installeren voor Windows" en sla het installatiebestand op uw harde schijf op, met vermelding van de map. De installatie is standaard, u hoeft alleen de aanwijzingen van de installatiewizard op te volgen.

Stap 2

In de nieuwe versie werd het mogelijk om meerdere kopieën te maken, maar onder voorbehoud van de juiste opmaak van de tekst binnen de labels. Wat betekent het? Nu moet u een parameter toevoegen aan de regel "Startpad". Pas na deze actie kunt u meerdere Skype starten.

Stap 3

Eerst moet u twee snelkoppelingen maken. Ga hiervoor naar de directory op dit adres C: / Program Files / Skype / Phone. Klik met de rechtermuisknop op het uitvoerbare bestand, selecteer de sectie "Verzenden" en klik in deze lijst op de regel "Desktop". Deze handeling moet opnieuw worden herhaald.

Stap 4

Hernoem elke snelkoppeling door de juiste namen te kiezen, zoals Werk en Thuis. Beweeg de cursor over een van de snelkoppelingen en roep het contextmenu op, ga naar het tweede tabblad en voeg de zin / secundair toe in het veld "Object". Sla de wijzigingen op door op de knoppen "Toepassen" en OK te klikken. Dezelfde bewerking moet worden uitgevoerd voor de andere snelkoppeling.

Stap 5

Elke keer dat u beide kopieën start, moet u een link "gebruikersnaam en wachtwoord" invoeren. Om dit te voorkomen, is het noodzakelijk om de uitdrukking te wijzigen die wordt gekopieerd naar het veld "Object". Voer in plaats van / secundair / secundair / gebruikersnaam: Skype-naam / wachtwoord: Skype-wachtwoord in. Vervang de corresponderende woorden door de gebruikersnaam en het wachtwoord. De hele regel ziet er als volgt uit: "C: / Program Files / Skype / Phone / Skype.exe" / secundair / gebruikersnaam: Dmitriy / wachtwoord: 4n71lr91.

Aanbevolen: