Hoe Installeer Ik Twee Videokaarten

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Twee Videokaarten
Hoe Installeer Ik Twee Videokaarten

Video: Hoe Installeer Ik Twee Videokaarten

Video: Hoe Installeer Ik Twee Videokaarten
Video: Hoe bouw ik een videokaart in mijn computer? 2024, Mei
Anonim

Moderne computerspellen stellen zeer hoge eisen aan de hardware. Natuurlijk kunt u in alle spellen de systeemvereisten "vereenvoudigen" door de resolutie van het uitvoerbeeld te verlagen en de kwaliteit van de grafische afbeeldingen te verminderen. Maar wat als je de schoonheid van een nieuwe game ten volle wilt waarderen, maar zelfs met een krachtige videokaart kun je de grafische instellingen niet op de maximale positie zetten? De oplossing kan zijn om een tweede videokaart in de systeemeenheid te installeren.

Hoe installeer ik twee videokaarten
Hoe installeer ik twee videokaarten

Noodzakelijk

Computer, kleine kruiskopschroevendraaier, tweede grafische kaart, basis computervaardigheden

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat de installatie van een tweede videokaart mogelijk is. Hiervoor moet het moederbord een tweede PCI Express x16-slot hebben. U kunt het vinden in de instructies ervoor. Lees ook welke videokaartcombinaties worden ondersteund. Op een moederbord met een AMD-chipset werkt een paar Nvidia-kaarten bijvoorbeeld mogelijk niet.

Stap 2

De videokaart moet van hetzelfde type zijn als degene die al is geïnstalleerd, idealiter precies hetzelfde. Let bij het kopen op het kaartkoelsysteem. Ten eerste moet het efficiënt zijn en ten tweede moet het in de behuizing passen en kunnen uitbreidingskaarten het verstoren.

Stap 3

Open de zijklep van de behuizing en plaats de kaart in een lege sleuf. In dit geval moet het rechtop staan en moet de strook contacten volledig in de sleuf verdwijnen. Zet de kaart vast met de schroef.

Stap 4

Installeer een verbindingsbrug tussen de kaarten. Het kan worden opgenomen in de kit voor zowel het moederbord als de videokaart.

Stap 5

Sluit indien nodig extra voeding aan op de geïnstalleerde videokaart, controleer de aansluiting opnieuw en sluit de behuizing. Zet de computer aan en controleer of de configuratie is bijgewerkt in het bedieningspaneel van de videokaart.

Aanbevolen: