Een Domein Toevoegen

Inhoudsopgave:

Een Domein Toevoegen
Een Domein Toevoegen

Video: Een Domein Toevoegen

Video: Een Domein Toevoegen
Video: Een WERKSTATION toevoegen aan het DOMEIN | Windows Server 2016 2024, April
Anonim

Om uw gloednieuwe domein te laten indexeren door Yandex, moet het worden toegevoegd aan de algemene domeindatabase. Om dit te doen, hebben Yandex-services een gespecialiseerde sectie waarin elke gebruiker een zoekrobot kan informeren over het verschijnen van een nieuwe website op internet.

Een domein toevoegen
Een domein toevoegen

Noodzakelijk

Computer, toegang tot de site via ftp, internettoegang

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u zich registreren op een gespecialiseerde Yandex-bron genaamd Yandex. Webmaster. Om dit te doen, moet u eerst inloggen op uw e-mailaccount op de service. Zodra u zich aanmeldt bij Yandex, typt u het volgende adres in de adresbalk van uw internetbrowser: webmaster.yandex.ru. Er wordt een pagina geopend waar u de knop "Een site toevoegen" of "Een nieuwe site melden" vindt. Door erop te klikken, wordt u doorgestuurd naar de pagina voor het toevoegen van een bron.

Stap 2

Vul de velden in met de vereiste informatie, voer de captcha in en bevestig de toevoeging van de site aan het systeem. U krijgt drie manieren aangeboden om te bevestigen dat u de eigenaar bent van de toegevoegde bron. Laten we het hebben over het eenvoudigste: een systeembestand van Yandex aan de site toevoegen. Om dit te doen, plaatst u een cirkel in het item "Bestand plaatsen" en downloadt u het vereiste document via de bijbehorende link.

Stap 3

Maak verbinding met uw site via ftp (FileZilla ftp manager is het beste gratis programma voor externe verbinding). Open de hoofdmap van uw site (de map bevindt zich in de map "Public-HTML"). Nadat u deze map hebt geopend, opent u de inhoud van de map met de naam van de domeinnaam van de toe te voegen site. Download het.txt-bestand dat u van de Yandex-website hebt gedownload naar deze map.

Stap 4

Open een browser met een pagina voor het toevoegen van een site aan het webmasterpaneel en klik op de knop "Controleren". Zorg ervoor dat de cirkel naast Bestand plaatsen staat. Na een korte controle wordt de site toegevoegd aan de crawl-wachtrij van de Yandex-zoekrobot. Zodra hij uw bron bezoekt, verschijnen de pagina's van de site in de index van de zoekmachine.

Aanbevolen: