Hoe De Windows XP-sleutel Bij Te Werken

Inhoudsopgave:

Hoe De Windows XP-sleutel Bij Te Werken
Hoe De Windows XP-sleutel Bij Te Werken

Video: Hoe De Windows XP-sleutel Bij Te Werken

Video: Hoe De Windows XP-sleutel Bij Te Werken
Video: How to install Win XP in Urdu 2024, Mei
Anonim

Het hulpprogramma voor het bijwerken van de productsleutel, dat gratis kan worden gedownload van de officiële Microsoft-website, is ontworpen om de installatie-instellingen van het besturingssysteem te bewerken en systeemregistervermeldingen te controleren. De aanwezigheid van wijzigingen kan ervoor zorgen dat er een systeemwaarschuwing verschijnt.

Hoe de Windows XP-sleutel bij te werken
Hoe de Windows XP-sleutel bij te werken

instructies:

Stap 1

Download het gespecialiseerde hulpprogramma Key Update Tool van de officiële Microsoft-website. Maak een systeemherstelpunt om terug te kunnen keren naar de oorspronkelijke instellingen en voer het geïnstalleerde hulpprogramma voor het bijwerken van de sleutel uit.

Stap 2

Voer de productsleutel die op het echtheidscertificaat staat in de overeenkomstige regel van het hoofdvenster van de wizard in en bevestig de geselecteerde actie door op de knop Volgende te klikken. Wacht tot de bewerking is voltooid en er een bericht verschijnt dat de update is geslaagd. Gebruik de knop "Voltooien" om uw computer automatisch opnieuw op te starten.

Stap 3

Roep het hoofdmenu van het besturingssysteem op door op de knop "Start" te klikken om Windows te activeren en ga naar het item "Alle programma's". Vouw de link "Accessoires" uit en vouw het knooppunt "Systeemwerkset" uit. Selecteer het item "Windows activeren" en selecteer de optie "Ja, activeer Windows via internet".

Stap 4

Bevestig uw keuze door op "Windows Activation Privacy Statement" te klikken en vervolgens achtereenvolgens de knoppen "Vorige" en "Volgende" te gebruiken. Specificeer het item "Nee, niet registreren …" en bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop "Volgende" te klikken.

Stap 5

Wacht tot het verzoek is verwerkt en er een bericht verschijnt waarin staat dat de activeringsprocedure is geslaagd. Klik op de OK-knop. Zorg ervoor dat u uw productsleutel bijwerkt. Ga hiervoor naar de officiële authenticatiepagina van de Microsoft-website en klik op de knop "Windows-systeem controleren".

Stap 6

Houd er rekening mee dat Microsoft geen gebruikersgegevens verzamelt wanneer u uw productsleutel bijwerkt. De informatie die door het hulpprogramma wordt verzonden, wordt alleen gebruikt om het systeem en de integriteit van het systeemregister te controleren.

Stap 7

Als u de productsleutel niet kunt wijzigen in de sleutel die is opgegeven in het certificaat, raden we u aan contact op te nemen met Microsoft-ondersteuning.

Aanbevolen: