Hoe Windows 7 Ultimate Bij Te Werken

Inhoudsopgave:

Hoe Windows 7 Ultimate Bij Te Werken
Hoe Windows 7 Ultimate Bij Te Werken

Video: Hoe Windows 7 Ultimate Bij Te Werken

Video: Hoe Windows 7 Ultimate Bij Te Werken
Video: Как обновить Windows 7 Домашняя Базовая до Windows 7 Профессиональная или Максимальная Ultimate 2024, Mei
Anonim

Windows 7 is een van de meest populaire en moderne besturingssystemen (OS) van Microsoft. Met de Ultimate-versie kan de gebruiker updates maken voor beveiligingshulpmiddelen en functionaliteit die het bedrijf vrijgeeft om de betrouwbaarheid van de computer te verbeteren. Ze kunnen de prestaties verhogen of ondersteuning bieden voor nieuwe hardware.

Hoe Windows 7 Ultimate bij te werken
Hoe Windows 7 Ultimate bij te werken

instructies:

Stap 1

Om Windows 7 Ultimate bij te werken, kunt u zowel Windows Update als handmatige download van servicepacks gebruiken. Windows Update is de handigste manier om nieuwe pakketten te installeren, omdat na het configureren alle vereiste bewerkingen automatisch worden uitgevoerd.

Stap 2

Om automatische updates in te schakelen, moet u de juiste systeemfuncties gebruiken. Ga hiervoor naar "Start" - "Alle programma's" - "Windows Update". U kunt ook het Configuratiescherm gebruiken door naar Start - Configuratiescherm - Systeem en beveiliging - Windows Update te gaan.

Stap 3

Gebruik de link "Parameterinstellingen" in het linkerdeel van het geopende venster om de vereiste parameters in te schakelen. Selecteer in de vervolgkeuzelijst "Belangrijke updates" de optie "Updates automatisch installeren". U kunt ook het selectievakje naast 'Aanbevolen updates op dezelfde manier ontvangen' in het gedeelte 'Aanbevolen updates' aanvinken. Klik na het maken van de instellingen op OK. Het systeem zal automatisch alle vereiste pakketten downloaden en installeren.

Stap 4

Als u updates voor uw systeem handmatig wilt toepassen, gaat u naar de officiële Microsoft-website in het gedeelte Service Packs. Gebruik de aanwijzingen op het scherm om uw besturingssysteem en pakket te selecteren. Selecteer de installatietaal en druk op de knop "Doorgaan" en vervolgens op "Download". Wacht tot het downloaden van het vereiste bestand is voltooid en start het vervolgens.

Stap 5

Voltooi de installatie volgens de instructies op het scherm en start uw computer opnieuw op om de wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: