Hoe Windows Automatisch Bij Te Werken

Inhoudsopgave:

Hoe Windows Automatisch Bij Te Werken
Hoe Windows Automatisch Bij Te Werken

Video: Hoe Windows Automatisch Bij Te Werken

Video: Hoe Windows Automatisch Bij Te Werken
Video: How To Stop Windows 10 From Automatically Downloading u0026 Installing Updates 2024, Mei
Anonim

Automatische installatie van updates voor het Microsoft Windows-besturingssysteem kan de beveiliging van uw computer aanzienlijk vereenvoudigen. Het inschakelen van automatische updates is een standaardbewerking van het besturingssysteem en kan worden uitgevoerd zonder dat er extra software nodig is.

Hoe Windows automatisch bij te werken
Hoe Windows automatisch bij te werken

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Uitvoeren" om de procedure te starten voor het inschakelen van de automatische updatefunctie van het Windows-besturingssysteem.

Stap 2

Voer gpedit.msc in het veld Openen in en klik op OK om de lancering van de Groepsbeleid-editor te bevestigen.

Stap 3

Open de link "Computerconfiguratie" en open het contextmenu van het onderdeel "Beheersjablonen" door met de rechtermuisknop te klikken.

Stap 4

Specificeer het item "Sjablonen toevoegen en verwijderen" en klik op de knop "Toevoegen".

Stap 5

Geef het bestand Wuau.adm op in de map Windows / Inf in de lijst die wordt geopend en gebruik de knop "Openen".

Stap 6

Verlaat de editor door op de knop Sluiten te klikken en keer terug naar het menu Computerconfiguratie.

Stap 7

Vouw de koppeling Beheersjablonen uit en navigeer naar Windows-componenten.

Stap 8

Selecteer het knooppunt "Windows Update" en open het item "Automatische updates configureren" door erop te dubbelklikken.

Stap 9

Ga naar het tabblad "Optie" van het dialoogvenster dat wordt geopend en pas het selectievakje toe op het veld "Ingeschakeld".

Stap 10

Selecteer Waarschuw mij voordat u updates downloadt en stel mij opnieuw op de hoogte voordat u ze installeert om berichten over bestaande updates weer te geven, of selecteer Automatisch downloaden en mij op de hoogte stellen vóór installatie zodat de service op de achtergrond wordt uitgevoerd.

Stap 11

Gebruik het item "Automatisch downloaden en installeren volgens een gespecificeerd schema" om de werking van de service verder te automatiseren, of weiger om automatisch updates te installeren door de optie "Uitgeschakeld" of "Niet geconfigureerd" te selecteren.

Stap 12

Keer terug naar het hoofdmenu "Start" en ga naar het item "Alle programma's" om het inschakelen van automatische systeemupdates op een alternatieve methode uit te voeren.

Stap 13

Selecteer "Windows Update" en selecteer de groep "Instellingen wijzigen" aan de linkerkant van het toepassingsvenster.

Stap 14

Schakel het selectievakje Aanbevolen updates bij download-, installatie- en updatemeldingen opnemen in het gedeelte Aanbevolen updates in en bevestig de opdracht door op OK te klikken.

Aanbevolen: