Hoe De Windows-bibliotheek Bij Te Werken

Inhoudsopgave:

Hoe De Windows-bibliotheek Bij Te Werken
Hoe De Windows-bibliotheek Bij Te Werken

Video: Hoe De Windows-bibliotheek Bij Te Werken

Video: Hoe De Windows-bibliotheek Bij Te Werken
Video: Werken met de Windows Verkenner 2024, Mei
Anonim

Het moderne besturingssysteem Windows 7 heeft een nieuwe controle en viewer van bestanden op de computer toegevoegd - Bibliotheken. Ze dienen om bestanden van hetzelfde type, opgeslagen op verschillende plaatsen op de harde schijf, te combineren tot een enkele lijst - zoals een plank met boeken in een bibliotheek.

Hoe de Windows-bibliotheek bij te werken
Hoe de Windows-bibliotheek bij te werken

Noodzakelijk

beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

Open het venster "Deze computer" via een snelkoppeling op het bureaublad of via het menu-item "Start". Als u de snelkoppeling Deze computer niet op uw bureaublad ziet, kunt u de weergave van de snelkoppeling inschakelen. Ga naar het menu "Start" en zoek de snelkoppeling om te starten, klik er met de rechtermuisknop op en vink het vakje "Weergeven op bureaublad" aan. Zoek Bibliotheken aan de linkerkant van het venster Deze computer. Markeer een van de subitems "Bibliotheken", bijvoorbeeld "Videobibliotheek". Aan de rechterkant van het venster worden mappen weergegeven die in deze categorie zijn opgenomen.

Stap 2

Het aantal elementen van dit onderwerp dat in de bibliotheek is opgenomen, wordt bovenaan het venster aangegeven. In ons geval ziet deze inscriptie er bijvoorbeeld uit als "Inclusief: 2 plaatsen". Het aantal plaatsen is een link door erop te klikken, waarmee u toegang krijgt tot het bewerken van de lijst met bibliotheekitems. Werk de bibliotheek bij door de items in de lijst te bewerken. Voeg nieuwe items toe die overeenkomen met deze categorie door op de knop "Toevoegen" te klikken. Er verschijnt een nieuwe link naar de map op de harde schijf in de lijst met locaties. Als u meerdere groepen elementen tegelijk toevoegt, verschijnen er automatisch meerdere links naar mappen op de harde schijf van de computer.

Stap 3

Op deze manier kunt u de belangrijkste soorten bestanden groeperen die het vaakst op een computer worden gebruikt: video's, documenten, afbeeldingen en muziek. Verzamel links naar delen van de bibliotheek voor snelle toegang tot computerbestanden. U kunt meerdere bibliotheken maken op een pc. Om het de gebruiker gemakkelijk te maken om alle informatie op zijn computer te gebruiken, moeten alle bestanden en mappen duidelijk in categorieën worden gegroepeerd, omdat u met een groot aantal verschillende bestanden in de war kunt raken.

Aanbevolen: