Hoe De Windows-build Bij Te Werken

Inhoudsopgave:

Hoe De Windows-build Bij Te Werken
Hoe De Windows-build Bij Te Werken

Video: Hoe De Windows-build Bij Te Werken

Video: Hoe De Windows-build Bij Te Werken
Video: How to install an SSD - Step By Step Setup Guide and Windows 10 Install 2024, Mei
Anonim

Moderne Windows-besturingssystemen hebben verschillende aanpassingen. In de regel verschillen ze alleen in de aanwezigheid van verschillende belangrijke opties. Gelukkig zijn er verschillende manieren om uw Windows OS-versie bij te werken.

Hoe de Windows-build bij te werken
Hoe de Windows-build bij te werken

Noodzakelijk

  • - Windows Anytime-upgrade;
  • - Windows-opstartschijf.

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste, maar verre van de snelste methode om de versie van het Windows-systeem bij te werken, is door de vereiste assembly te installeren en het oude besturingssysteem te verwijderen. Gebruik deze optie als u geen potentiële problemen wilt tegenkomen. Brand de systeeminstallatiebestanden op een dvd of koop een originele schijf.

Stap 2

Installeer de geselecteerde versie van het besturingssysteem. In dit geval moet u de schijfpartitie gebruiken waarop het oude besturingssysteem zich al bevindt. Zorg er ook voor dat u de lokale schijf van het systeem formatteert.

Stap 3

Als u de huidige configuratie van het besturingssysteem volledig wilt behouden en niet de benodigde programma's opnieuw wilt installeren, gebruikt u een ander algoritme van acties. Plaats de Windows-opstartdiskette in de drive terwijl u het besturingssysteem gebruikt.

Stap 4

Nadat het autorun-venster verschijnt, klikt u op de knop "Installeren". Selecteer in het volgende dialoogvenster de optie "Vernieuwen". Na een tijdje krijgt u een lijst met beschikbare systemen te zien.

Stap 5

Markeer de kopie van Windows waarmee u momenteel werkt. Klik op de knop "Doorgaan". Deze methode om de assembly bij te werken kost aanzienlijk minder tijd in vergelijking met de oorspronkelijke installatie van het systeem. Houd er rekening mee dat de computer tijdens dit proces 2 of 3 keer opnieuw wordt opgestart.

Stap 6

De derde manier om het systeem te upgraden, is door de toepassing Windows Anytime Upgrade te gebruiken. Download het van de Microsoft-website. Installeer het programma.

Stap 7

Nadat u Windows Anytime Upgrade hebt gestart, wijst u naar de kopie van het besturingssysteem dat u wilt upgraden. Selecteer de versie van het nieuwe besturingssysteem. Houd er rekening mee dat u voor de nieuwe versie een licentiesleutel nodig heeft.

Stap 8

Klik op de knop Bijwerken en wacht tot de voltooide procedure is voltooid. Net als bij de vorige methode wordt de computer meerdere keren opnieuw opgestart.

Aanbevolen: