Een Schijf Maken Met Programma's

Inhoudsopgave:

Een Schijf Maken Met Programma's
Een Schijf Maken Met Programma's

Video: Een Schijf Maken Met Programma's

Video: Een Schijf Maken Met Programma's
Video: Een programma installeren (op een andere schijf) 2024, Mei
Anonim

De opstartschijf met programma's is een functioneel en handig apparaat waarmee u verschillende programma's en besturingssystemen op uw pc kunt installeren. Gegevensherstel en foutcorrectie is de hoofdtaak van de opstartbare programmaschijf. Je hebt Nero Burning Rom nodig om het te branden.

Een schijf maken met programma's
Een schijf maken met programma's

instructies:

Stap 1

Plaats een lege schijf om op uw computer te branden en open het Nero-programma. Selecteer in het programmamenu "Bestand" en vervolgens het tabblad "Openen". Er verschijnt een venster voor het maken van een nieuw project. Geef aan welke schijf u wilt maken: dvd of cd. Als u DVD hebt geselecteerd, selecteer dan het dvd-rom-station, indien cd - cd-rom.

Stap 2

Vink in de kolom met de titel "Boot Image Data Source" het tabblad "Image File" aan. Standaard is het pad naar de opstartschijf gespecificeerd, d.w.z. naar zijn imago. Als u een andere opstartimage wilt gebruiken voor het opnemen, moet u als ervaren gebruiker deze eerst maken en vervolgens het pad naar uw eigen bestand specificeren door het tabblad "Bladeren" te selecteren. Als je alles correct hebt gedaan, klik je op de knop "Branden", nadat je eerder in de brandinstellingen de snelheid hebt opgegeven waarmee je deze schijf wilt branden.

Stap 3

Er wordt dan een verkennervenster geopend. Selecteer in dit venster de mappen en bestanden die u nodig hebt om uw cd te branden. Nadat u de schijfruimte hebt gevuld met programma's en bestanden, drukt u nogmaals op de knop "Branden". In het venster dat wordt geopend voor het branden van het project, wordt standaard aangegeven dat u een cd-rom-station hebt geselecteerd. Geef zo nodig op welke schijf u wilt gebruiken. Klik verder in de rechter benedenhoek op de knop "Branden", denk eraan de snelheid te selecteren waarmee u de schijf wilt branden.

Stap 4

Wanneer de schijf klaar is met branden, wordt een klein venster met informatie geopend. Controleer na het lezen of er geen fouten zijn tijdens het branden van de schijf. Als er geen klachten zijn, klikt u op de knop "OK". Daarna wordt het venster voor het branden van de schijf geopend, klik op de knop "Gereed". Het station wordt automatisch geopend om de schijf uit te werpen.

Stap 5

Uw opstartbare cd is met succes gemaakt. Het is klaar voor gebruik en kan worden uitgevoerd op elke computer die het Windows-besturingssysteem gebruikt.

Aanbevolen: