Een Schijf Branden Met Het Imgburn-programma

Inhoudsopgave:

Een Schijf Branden Met Het Imgburn-programma
Een Schijf Branden Met Het Imgburn-programma

Video: Een Schijf Branden Met Het Imgburn-programma

Video: Een Schijf Branden Met Het Imgburn-programma
Video: Instructievideo - Opstartbare DVD branden met IMGburn 2024, Mei
Anonim

Veel gebruikers merken op dat het onhandig is om informatie naar een schijf te schrijven met behulp van standaard Windows-tools, en ze zijn op zoek naar speciale software. U kunt bijvoorbeeld het ImgBurn-programma gebruiken, dat verschillende voordelen heeft ten opzichte van de toepassing die in het besturingssysteem is ingebouwd. Het is compact, multifunctioneel, ondersteunt het opnemen van verschillende formaten, waaronder Blu-ray en dubbellaagse schijven, en kan afbeeldingen maken. Tegelijkertijd is ImgBurn gerussificeerd.

Een schijf branden met het imgburn-programma
Een schijf branden met het imgburn-programma

instructies:

Stap 1

Start het programma via een snelkoppeling op het bureaublad of via de "Start". Ga naar het menu "Service", bestudeer het en stel de vereiste opnameparameters in. Er zouden zich in dit stadium geen problemen moeten voordoen, de applicatie-interface is intuïtief.

Stap 2

Sla de wijzigingen in de instellingen op en zet het programma in de "Record"-modus. Gebruik hiervoor een van de voorgestelde methoden die beschikbaar zijn in het programma. De eerste impliceert een snelstartmodus met behulp van een wizard, en de tweede is handmatige opname. Selecteer in de wizard het menu "Brand de afbeelding op schijf"; om de overgangen zelf te maken, moet u het menu "Modus" gebruiken, waar u "Burn" dienovereenkomstig moet specificeren.

Stap 3

Geef in de modus "Branden" de schijf op waarmee het branden zal worden uitgevoerd. Als u een afbeelding moet maken, selecteert u het juiste item "Beeldbestand". Plaats een schijf van het vereiste formaat in het station, waarbij u zich richt op de hoeveelheid en de aard van de op te nemen informatie.

Stap 4

Ga verder met de keuze van een bestand voor opname, waarvoor klik op het menu "Bestandsselectie". Geef in het dialoogvenster dat verschijnt de gegevens op die zijn voorbereid voor schrijven. Dit kunnen video's, muziek, afbeeldingen en meer zijn. Laat u leiden door de bestandsextensie. Als de afbeeldingen eerder in het programma zelf zijn gemaakt, moet u zoeken naar bestanden in MDS- of CUE-indeling, als het in een andere toepassing is, is dit hoogstwaarschijnlijk een standaard ISO. Over het algemeen ondersteunt het programma alle belangrijke afbeeldingsformaten.

Stap 5

Stel de schrijfsnelheid in op ongeveer 60-70%. Als u de maximale schrijfsnelheid laat, wat de standaard is in het programma, kunt u crashes en schrijffouten ervaren. De aanbevolen brandsnelheid is 2x of 2,4x. Hiermee kunt u een compromis bereiken: de opname is snel genoeg en het belangrijkste is dat de kans op fouten en schijfbeschadiging wordt verminderd. Om te beginnen met branden, klikt u op de knop "Branden". Wacht tot het einde van het opnameproces, dat duidelijk wordt weergegeven op de schaal, plus je kunt uitleg zien voor elke stap van de opname.

Stap 6

Als de opnamecontrolefunctie was ingeschakeld in de instellingen, zal het programma de verificatie starten na het branden, dat wil zeggen, het zal de juistheid controleren van de informatie die naar de schijf wordt geschreven en de afwezigheid van fouten. Na het voltooien van de controle zal de applicatie de gebruiker informeren over het succes van de opname of informatie geven over de fouten die zijn opgetreden tijdens de opname. Wacht tot de verificatie is voltooid en verwijder de schijf uit het station wanneer deze wordt geopend en een bericht over het voltooien van de opname op het scherm verschijnt.

Aanbevolen: