Hoe Installeer Ik Een Programma Op Een Computer Vanaf Een Schijf

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Een Programma Op Een Computer Vanaf Een Schijf
Hoe Installeer Ik Een Programma Op Een Computer Vanaf Een Schijf

Video: Hoe Installeer Ik Een Programma Op Een Computer Vanaf Een Schijf

Video: Hoe Installeer Ik Een Programma Op Een Computer Vanaf Een Schijf
Video: HOE VERVANG JE EEN HARDE SCHIJF VAN EEN COMPUTER + WINDOWS 10 INSTALLATIE in 11 minuten tutorial 2024, April
Anonim

Nadat u hebt geleerd hoe u onafhankelijk programma's op een computer vanaf een schijf kunt installeren, hoeft u geen geld meer uit te geven aan het bellen van de systeembeheerder en kunt u zelf met elk programma omgaan. Bovendien maken softwareontwikkelaars hun producten zo dat zelfs een beginner ze kan installeren.

Hoe installeer ik een programma op een computer vanaf een schijf
Hoe installeer ik een programma op een computer vanaf een schijf

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - een programma dat op een schijf is opgenomen.

instructies:

Stap 1

Plaats eerst de schijf met het programma in het computerstation met de gespiegelde kant naar beneden en de matte kant naar boven. Mogelijk wordt u in het geopende venster gevraagd om het beheerderswachtwoord in te voeren of dit wachtwoord te bevestigen. Als u het wachtwoord weet, voert u het in en bevestigt u het.

Stap 2

Als u het programma handmatig op uw computer wilt installeren, opent en voert u het bestand Install.exe of Setup.exe van de installatiewizard uit. In de eerste twee vensters ziet u informatie over het programma zelf en over de licentieovereenkomst. Klik na het lezen van het materiaal op de knop "Volgende". Om door te gaan met de installatie, moet u vaak het vakje "Ik ga akkoord met de voorwaarden van de overeenkomst" aanvinken. Afhankelijk van het soort programma krijg je een speciaal formulier te zien waarin je de verplichte velden invult.

Stap 3

Zoek vervolgens de C-schijf en zorg ervoor dat er vrije ruimte is voor het gedownloade programma. Installeer het standaardprogramma C: Program Files. Als station C bezet is, klik dan op de knop "Bladeren" en selecteer een ander station.

Stap 4

Als u een snelkoppeling naar een snelstart of een snelkoppeling naar het bureaublad wilt maken, selecteert u deze regel in het nieuwe venster dat wordt geopend en klikt u op de knop "Volgende". Er wordt een venster voor u geopend waarin de installatie van het programma zichtbaar is, met een voortgangsbalk in procenten. Zodra het is geïnstalleerd, klikt u op de knop "Voltooien". Daarna is uw programma volledig geïnstalleerd

Stap 5

Controleer uw bureaublad op een snelkoppeling naar het programma dat u zojuist hebt geïnstalleerd. Als u het daar niet vindt, gaat u naar het menu "Start". In dit menu wordt noodzakelijkerwijs het geïnstalleerde programma weergegeven.

Aanbevolen: