Hoe Aion Te Russificeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Aion Te Russificeren?
Hoe Aion Te Russificeren?

Video: Hoe Aion Te Russificeren?

Video: Hoe Aion Te Russificeren?
Video: AION 7.5 - 7 Ways How To EARN KINAH IN NEW 7.5 UPDATE (Aion MMORPG 2020 Guide) 2024, Mei
Anonim

Aion is een heel universum dat in zichzelf de eeuwige confrontatie tussen goed en kwaad, vaardigheid en sluwheid, oorlog en diplomatie concentreert. Voor slechts een paar honderd roebel per maand biedt Aion zijn gebruikers de mogelijkheid om virtuele kleermakers, smeden, wapensmeden, ambachtslieden, alchemisten, culinaire specialisten, ondernemers en natuurlijk krijgers te worden. Voor sommigen wordt echter zelfs de eerste taak in het spel onmogelijk vanwege de niet-gerrussificeerde versie van de gameclient.

Hoe Aion te russificeren?
Hoe Aion te russificeren?

Noodzakelijk

  • - het hebben van een Aion-account;
  • - snelle internettoegang.

instructies:

Stap 1

Om de versie van Aion die op uw computer is geïnstalleerd te russificeren, moet u ervoor zorgen dat u een snelle internetverbinding heeft. In het geval dat de internettoegang beperkt is of de snelheid erg laag is, kan de russificatie van het spel een zeer langdurig proces worden.

Stap 2

Om het spel te Russificeren bij afwezigheid van officiële aanvullende serviceprogramma's of voor de zogenaamde freeservers, heb je een van de gratis Russifiers nodig die heel gebruikelijk zijn op internet. Om de vereiste crack te selecteren, bepaalt u de versie van Aion die op uw computer is geïnstalleerd en downloadt u de bijbehorende crack.

Stap 3

Installeer de crack met behulp van het opstartbestand. In de installatie-instellingen moet je de map specificeren met het geïnstalleerde spel Aion. Als u twijfelt over de bron van de scheur, is het raadzaam om een reservekopie van de Aion-map te maken. Na installatie vereist de crack geen aparte lancering.

Stap 4

De officiële versie van Aion in Rusland is volledig in het Russisch uitgebracht. Updates voor verouderde versies van Aion worden gemaakt door het Launchatr-programma te starten, dat kan worden gedownload van de officiële Aion-website.

Aanbevolen: