Hoe Dreamweaver Te Russificeren

Inhoudsopgave:

Hoe Dreamweaver Te Russificeren
Hoe Dreamweaver Te Russificeren

Video: Hoe Dreamweaver Te Russificeren

Video: Hoe Dreamweaver Te Russificeren
Video: Dreamweaver - Учебное пособие для начинающих за 12 МИНУТ! [Обновлено 2021 г.] 2024, Mei
Anonim

Dreamwaver ondersteunt geen Russisch, daarom zijn er speciale Russifying-hulpprogramma's voor geschreven. Desondanks blijft de beste optie om het programma in de originele taal te gebruiken, aangezien de vertalingen vaak onnauwkeurigheden bevatten.

Hoe Dreamweaver te russificeren
Hoe Dreamweaver te russificeren

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Download het crack-programma voor uw versie van de Adobe Dreamwaver-editor. Vraag online en blader door verschillende opties, waarbij prioriteit wordt gegeven aan degenen met positieve feedback. Let bij het uploaden van een bestand ook op de kwaliteit van de vertaling, deze is vaak onnauwkeurig.

Stap 2

Controleer na het downloaden van het crack-bestand het op virussen. Voer het uit met een dubbelklik en volg de instructies in de menu-items naar Russify.

Stap 3

Om Adobe Dreamwaver te russificeren, gebruikt u de programma's die beschikbaar zijn via de volgende links: https://www.filebox.ru/p/rus_dreamweaver_mx/, https://softoroom.net/topic9265.html, https://softsearch.ru/programs / 107-885-rusifikator-dreamweaver-mx-download.shtml. Zorg er eerst voor dat de programma's overeenkomen met de versie van de Adobe Dreamwaver-editor die op uw computer is geïnstalleerd.

Stap 4

Probeer zelf de basiscommando's uit het programmamenu uit het Engels te vertalen en te onthouden. Om met Adobe Dreamwaver te werken, moet u het doel van ten minste bepaalde opdrachten kennen. Ondanks het feit dat er voor de meeste software speciale Russification-programma's zijn die Russisch niet ondersteunen in de instellingen, is het werken met deze applicaties nog steeds het handigst om deze in de originele taal te gebruiken. Lokalisatieprogramma's zijn vaak geschreven door onervaren gebruikers, ze kunnen fouten en onnauwkeurigheden bevatten. Wat betreft de russificatie van Adobe Dreamwaver, dit programma bevat niet zo'n uitgebreid menu, dus het zal gemakkelijk voor je zijn om het zelf onder de knie te krijgen.

Aanbevolen: