Een Spel Overzetten Naar Schijf

Inhoudsopgave:

Een Spel Overzetten Naar Schijf
Een Spel Overzetten Naar Schijf

Video: Een Spel Overzetten Naar Schijf

Video: Een Spel Overzetten Naar Schijf
Video: How To Move Steam Games To Another Hard Drive 2020 2024, Mei
Anonim

Vandaag hebben we een grote selectie spellen voor elke smaak en stijl. Sommige kunnen al op de media worden gekocht, andere kunnen van internet worden gedownload. Om alle informatie op de harde schijf op te slaan natuurlijk, maar er komt een moment dat de ruimte opraakt en de games moeten worden overgebracht naar de media.

Een spel overzetten naar schijf
Een spel overzetten naar schijf

instructies:

Stap 1

Als de game gratis is en als bestand of bestanden is gedownload, kun je ze eenvoudig op een cd- of dvd-schijf branden. Je hebt de installatiebestanden nodig. Als je een reeds geïnstalleerd spel naar schijf kopieert, is de kans groot dat het niet start.

Stap 2

De eenvoudigste manier is om standaard bronnen van het Windows-besturingssysteem te gebruiken. Plaats een lege schijf in het station, het besturingssysteem zal het autorun-venster inschakelen. Selecteer daarin het item "Bestanden naar schijf branden". Selecteer vervolgens het medium waarop je het spel wilt branden: USB of CD/DVD. Schrijf op de bovenste regel de naam van de schijf. Klik volgende".

Stap 3

Er wordt een venster geopend met daarin een verborgen Desktop.ini-bestand. Dit is het venster waar je het spel wilt kopiëren. U kunt slepen en neerzetten of de opdrachten Klembord kopiëren/plakken gebruiken. Wanneer de gamebestanden in het venster verschijnen, klikt u op Branden op cd en wacht u tot de wizard Schijf branden is voltooid.

Stap 4

U kunt een van de software of softwarepakketten gebruiken die speciaal zijn ontworpen voor het branden van schijven. Ze verschillen in de interface en de naam van sommige functies, maar niet in het werkingsprincipe. Neem bijvoorbeeld Nero (het pakket bevat toepassingen voor het maken van dvd's en het werken met audio), waarvan een proefversie kan worden gedownload van de officiële website van de fabrikant. Installeer het op uw computer, start Nero Burning ROM. Het hoofdvenster van het programma en het venster "Nieuw project" worden geopend, waarin u de opnameparameters moet opgeven, zoals snelheid, bestandssysteem, afronding, multisessie. Nadat u de instellingen heeft opgegeven, klikt u op de knop "Nieuw".

Stap 5

Er wordt een venster geopend, verdeeld in twee delen. Aan de rechterkant wordt een lijst met bestanden op de media weergegeven, aan de linkerkant - om op te nemen. Specificeer de map met het spel in het rechtervenster en sleep het naar links. Slepen kan vanuit de verkennervensters. Als alle gamebestanden klaar zijn, klik je op Branden en vervolgens op Branden. Wacht tot de media klaar zijn met schrijven.

Stap 6

Sommige game-discs bevatten schrijfbeveiliging. Om zo'n spel over te zetten naar schijf, moet je een schijfkopie maken en deze vervolgens op een virtuele schijf plaatsen. Opnemen kan in programma's Nero, Alcohol 120%, drive-emulatie in: Virtual CD, Phantom CD.

Aanbevolen: