Russische Computerspellen - Mythe Of Realiteit Or

Inhoudsopgave:

Russische Computerspellen - Mythe Of Realiteit Or
Russische Computerspellen - Mythe Of Realiteit Or

Video: Russische Computerspellen - Mythe Of Realiteit Or

Video: Russische Computerspellen - Mythe Of Realiteit Or
Video: #2. Potion Craft: Alchemist Simulator. Не новый мод на Skyrim! 2024, April
Anonim

Aan het einde van de twintigste eeuw maakten velen een einde aan de Russische game-industrie. Natuurlijk worden er niet al te veel computerspellen in Rusland geproduceerd, maar sommige verdienen veel aandacht.

https://www.freeimages.com/pic/l/v/vi/vinnyprime/708174 11041874
https://www.freeimages.com/pic/l/v/vi/vinnyprime/708174 11041874

De meeste Russische spellen die door consumenten worden onthouden, zijn goed voor hun speciale sfeer, een ongebruikelijke benadering van het proces. Er zijn niet veel van dergelijke voorbeelden, maar bijna allemaal, zoals ze zeggen, "shot".

Originele ideeën

Games uit de IL-2 Sturmovik-serie worden bijvoorbeeld door veel experts en gewone spelers erkend als de beste in hun genre. Dit spel werd niet alleen in Rusland uitgegeven, een grote uitgeverij Ubisoft bracht het uit voor de Europese markt. De games in deze serie hebben talloze prijzen en wereldwijde erkenning gekregen. Fans van het genre geloven dat er in het verleden nog nooit zoiets is verschenen en het is onwaarschijnlijk dat dit in de toekomst ook zal verschijnen.

Cyclus "Corsairs" (hoewel het niet is verslechterd) heeft een groot aantal spelers vele onvergetelijke speeluren bezorgd. Grootschalige zeeslagen, avonturen op het land, mooie graphics en prachtige schepen maakten deze spellen tot iets heel bijzonders. De laatste onderdelen van het Akella-bedrijf waren niet erg succesvol, maar je kunt altijd de meest succesvolle Pirates of the Caribbean opnieuw spelen.

Succesvolle kopieën

Russische spellen zijn niet altijd onderscheiden door nieuwe concepten. Zo waren de games "Prince" en "Prince 2" zeer succesvol en sfeervol, maar toch een kloon van de legendarische Diablo. Toegegeven, dit betrof alleen de technische kant van de gameplay. De geest van het oude Rusland, zijn mythologie en legendes, uitstekende muziek trok veel spelers aan.

Het prachtige spel "Onyblade" is uitgebracht door Gaijin Entertainment en is over de hele wereld enorm populair geworden. Heldere "anime" graphics, leuke gameplay, uitstekende personages en een hoge herspeelwaarde maakten van "Onyblade" een echte hit, niet alleen in Rusland, maar ook in Europa en Amerika.

Exclusieve oplossingen

Fans van ongewone games hadden tien jaar geleden alle kans om kennis te maken met een van de meest originele gameprojecten, misschien niet alleen in Rusland, maar over de hele wereld. Ice-Pick Lodge bracht in 2005 het geweldige spel "Pestilence. Utopia". De makers noemen het zelf 'een overlevingssimulator in een epidemie'. Dit is een ongewoon spel, met een tijdslimiet, een ongewone spelwereld en kleurrijke karakters. Een paar jaar later herhaalde Ice-Pick Lodge hun succes door een nog ongebruikelijker spel uit te brengen genaamd Turgor.

Opgemerkt moet worden dat Russische ontwikkelaars niet alleen met succes hebben gepresteerd op het gebied van ongebruikelijke, niet-massale games. Zo wordt het vervolg op het legendarische spel King's Bounty, dat een paar jaar geleden is uitgebracht, over de hele wereld als bijna een referentiespel beschouwd. Moeilijke balans, kleurrijkheid, goed plot - we kunnen aannemen dat de heropleving van de legendarische reeks games meer dan geslaagd is.

Natuurlijk heeft de binnenlandse igrostroy niet alleen de vermelde games uitgebracht, maar ook vele andere even waardige. Helaas is het aandeel speurtochten van lage kwaliteit dat door Russische ontwikkelaars is uitgebracht ook behoorlijk groot, maar elk jaar wordt de situatie minder betreurenswaardig, omdat er nieuwe fatsoenlijke teams verschijnen.

Aanbevolen: