Computerspellen Die Klassiekers Zijn Geworden

Inhoudsopgave:

Computerspellen Die Klassiekers Zijn Geworden
Computerspellen Die Klassiekers Zijn Geworden

Video: Computerspellen Die Klassiekers Zijn Geworden

Video: Computerspellen Die Klassiekers Zijn Geworden
Video: De Sims | PC (2000) | GEWOONDIMITRI 2024, Maart
Anonim

Met de komst van personal computers begonnen computerspellen in grote aantallen te verschijnen. In het begin was een gewone man in de straat blij met alles wat er was gemaakt. Je zou PacMan uren achter elkaar kunnen spelen en tevreden zijn. Na verloop van tijd begon de verbeelding van de ontwikkelaars op te drogen, er was veel concurrentie in deze branche en als gevolg daarvan een eendagsproduct van slechte kwaliteit. Maar af en toe brachten bonafide studio's prachtige games uit die al snel legendarisch werden. Overweeg nieuwe en niet zo geweldige games die bijna klassiekers zijn geworden.

De beste pc-games
De beste pc-games

Bioshock Oneindig

Een heel jong project, dat de moeite waard is om vandaag aandacht aan te besteden. We herinneren ons allemaal de originele Bioshock vanwege de sfeer. Een soort onderwater utopische stad met een lokale apocalyps en een diepe filosofische achtergrond, die zich als een trein door het spel uitstrekt. Hoe kan een ontwikkelaar het vervolg op de franchise uniek en even interessant maken? Bijvoorbeeld door onverwacht veel zonneschijn aan het spel toe te voegen, een hemelse stad en een jong schattig meisje als metgezel.

Vanaf de eerste minuten zal elke speler aandacht besteden aan de prachtige detaillering van de wereld en de levendigheid van alle personages. Trucs en trucs die geleidelijk in het spel verschijnen, laten niemand zich vervelen. Hoewel sommigen misschien beweren dat het actievolle onderdeel van Bioshock niet zo perfect is. Om te begrijpen en doordrenkt met de betekenis die we alleen aan het einde krijgen, wanneer de aftiteling eindigt. Het is misschien te vroeg om dit spel een klassieker te noemen, maar vandaag is het in de zielen van veel mensen gezonken.

De laatste van ons

Dit exclusief voor de PlayStation-console zal niemand onverschillig laten. Alles is hier tenslotte slim gedaan - van de plot tot de gameplay en graphics. Een verhaal over het voortbestaan van een man en een klein meisje in post-apocalyptisch Amerika. Enige controverse trof de hele mensheid, mensen begonnen mutanten te worden, de wereld is voor altijd veranderd.

Third-person view, moderne graphics, geweldige en gepolijste gameplay. Tijdens het spel heb je het geluk om niet één personage te spelen, maar meerdere. Je hebt tijd om een hoop kleurrijke plekken te bezoeken. Hoewel er wapens beschikbaar zijn, is het niet altijd mogelijk om je een weg door te vechten. De vijand is sterk en gevaarlijk, dus ergens moet je wegrennen. Het plot zal je vroeg of laat aan het huilen maken. Iemand zal een gierig mannetje hebben, en iemand zal in tranen uitbarsten, diep ontroerd. Dergelijke spellen komen zeer zelden uit, elke zichzelf respecterende speler is gewoon verplicht om The Last of Us te spelen, wat volgens velen tegenwoordig al een klassieker is geworden.

Alan Wake

Dit is een ongebruikelijk detectivespel met horror- en actiecomponenten. Je hebt de kans om te spelen als een jonge boekenschrijver die, nadat hij de stad uit was gegaan met zijn vrouw, in een draaikolk van mystieke gebeurtenissen viel. Natuurlijk zullen we de mysterieuze wirwar moeten ontrafelen.

Het hier en nu doornemen van het plot is het niet waard. Strek het plezier nog even uit, want het verhaal is niet heel lang. Tegelijkertijd zijn de afleveringen doordrenkt van diepe betekenis, die in de tijd moet worden verteerd. Verschillende add-ons zijn een leuke bonus. Als je betrokken raakt en de plot leuk vindt, zorg er dan voor dat je ze installeert.

'S Nachts, in de gamewereld, zien we de klassieke horror in al zijn glorie, en overdag is het een mysterieus en mystiek vredig detectiveverhaal. Hier zul je niet bang zijn voor monsters die om de hoek springen, maar juist de sfeer die wordt gecreëerd dankzij het script, spelelementen, graphics en nog veel meer. Om volledig te begrijpen wat er op het spel staat, moet je proberen jezelf onder te dompelen in deze wereld en je te verdiepen in de details van de plot. Alan Wake verdient een plaatsje op de plank naast andere klassieke meesterwerken.

Aanbevolen: