Wat Zijn De Computerspellen Met Zombies Zombie

Inhoudsopgave:

Wat Zijn De Computerspellen Met Zombies Zombie
Wat Zijn De Computerspellen Met Zombies Zombie
Anonim

Computerspellen met zombies zijn een van de favoriete genres voor een groot aantal spelers over de hele wereld. Ze laten je onderdompelen in de opwindende wereld van de apocalyps toen deze nog in de kinderschoenen stond of zijn climax bereikte. Hun overvloed leidt soms tot verdoving en doet je nadenken over welke computergames met zombies het spelen waard zijn.

Wat zijn de computerspellen met zombies zombie
Wat zijn de computerspellen met zombies zombie

Ondanks het aantal vergelijkbare spellen, lijken veel van hen behoorlijk op elkaar. Er zijn echter veel minder echt hoogwaardige en originele games van dit genre.

Evil Dead Regeneratie

Dit is een van de delen in de rij, die het verhaal vertelt van de eenarmige Bruce Campbell, die keer op keer vecht tegen hordes opstandige boze geesten. De actie is hier nogal eenzijdig, maar deze game is niet goed voor hen. Een geweldige sfeer, zwarte humor, plotdialogen van hoge kwaliteit - dat is waar je enkele uren van je tijd aan kunt besteden.

Dood opstaan 2

Dit computerspel toont de wereld na de apocalyps, waar mensen niet alleen hebben geleerd om te overleven tussen zombies, maar zelfs om er geld mee te verdienen. De hoofdpersoon stemt ermee in om deel te nemen aan de show, waar hij met zombies in de ring moest standhouden om medicijnen voor zijn dochter te krijgen. Maar alles gaat mis en de doden komen naar buiten.

Als je niet praat over de verhaallijn "vader-dochter", dan is deze game noodzakelijk voor degenen die gewoon met een wapen wilden zwaaien. En ze kunnen van alles zijn, van een dweil en een vleermuis tot kettingzagen en bloemen in potten.

Planten versus zombies

Dit spel maakte een plons onder gamers. Zoals het hoort in het tower defense-genre, is het noodzakelijk om talloze golven zombies in bedwang te houden. Planten worden hier gebruikt als verdedigingswapens. Dit kunnen machinegeweren zijn, katapulten, mijnen, muren in de vorm van kool, erwten, aardappelen, enz.

De levende doden

Deze game is een project geïnspireerd op de cultstrip met dezelfde naam. Toegegeven, de plot is hier anders dan het origineel. Er zit geen actie in. Integendeel, de hele gameplay bestaat uit het bekijken van video's en het oplossen van problemen met betrekking tot moraliteit en ethiek. En zombies verergeren een toch al moeilijk sociaal drama alleen maar.

DagZ

De multiplayer online modificatie voor ArmA 2 is ook de aandacht waard van fans van de wandelende doden. Ze gooit je in de harde wereld van een zombie-apocalyps en laat je weten dat het niet de romantiek heeft die je je kunt voorstellen. Een open veld, verlaten huizen en massa's boze geesten. Maar het is niet bekend wat de grootste bedreiging zal zijn: zij of andere spelers die alleen aan hun eigen voortbestaan denken.

Left 4 Dead 2

Left 4 Dead 2 is een echte veteraan onder games van dit genre. Het was na de release dat er een echte hausse in coöperatieve shooters begon, waarin, zoals in deze game, overal 4 spelers aanwezig zijn.

Om uit het besmette gebied te komen, moeten de personages zich verenigen en zich een weg banen door hordes snelle en meedogenloze wezens die er alleen maar aan denken ze in kleine stukjes te scheuren. En alleen goed gecoördineerd teamwerk zal helpen om deze test te doorstaan.

Aanbevolen: