Hoe De Russische Toetsenbordindeling Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Russische Toetsenbordindeling Te Installeren
Hoe De Russische Toetsenbordindeling Te Installeren

Video: Hoe De Russische Toetsenbordindeling Te Installeren

Video: Установка маяков под штукатурку. Углы 90 градусов. #12 2022, December
Anonim

Toetsenbordindeling is een methode voor het invoeren van tekst vanaf het toetsenbord in een bepaalde taal, in een of andere variatie. Het wijzigen van de lay-out wordt uitgevoerd door de taalbalk in het bureaubladpaneel te wijzigen. De taal wordt ook geïnstalleerd via de instellingen van het taalpaneel.

Hoe de Russische toetsenbordindeling te installeren
Hoe de Russische toetsenbordindeling te installeren

instructies:

Stap 1

Om van toetsenbord te wisselen, beweegt u de cursor over het vierkant rechtsonder met de letters EN of andere - dit is de taalbalk. Druk op de linkerknop erop en selecteer de taal "Russisch (Rusland)" uit de lijst die verschijnt.

Stap 2

De bewerking van het vervangen van de invoertaal kan niet alleen met de muis worden uitgevoerd, maar ook met het toetsenbord. In plaats van de cursor te verplaatsen, drukt u op de combinatie "Ctrl-Shift" of "Alt-Shift". De huidige indeling maakt niet uit. De verandering in de toetsenbordindeling kan worden gevolgd door de verandering van letters in de taalbalk: bij een succesvolle taalwisseling veranderen de letters "EN" in "RU".

Stap 3

Als er geen Russisch in de lijst met geïnstalleerde talen staat, opent u het menu "Opties" door met de rechtermuisknop op de taalbalk te klikken. Klik in het menu dat op het tabblad "Algemeen" verschijnt op de knop "Toevoegen". Scrol omlaag naar de regel "Russisch" en selecteer toetsenbordinstellingen.

Stap 4

Klik op de knop "OK" in het taalkeuzevenster en in het parametervenster om de instellingen op te slaan. Wijzig vervolgens de taal met een van de hierboven beschreven methoden.

Stap 5

U kunt een taal aan de taalbalk toevoegen via het menu Start. Om dit te doen, opent u het met een muisklik, selecteert u de regel "Instellingen" en "Configuratiescherm" en opent u vervolgens het onderdeel "Regionale en taalopties". Open in de component het tabblad Toetsenborden en talen, klik op de knop Toetsenbord wijzigen.

Populair per onderwerp