Hoe Een Beroep Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Beroep Te Verwijderen
Hoe Een Beroep Te Verwijderen

Video: Hoe Een Beroep Te Verwijderen

Video: Hoe Een Beroep Te Verwijderen
Video: 5 Things You're Doing WRONG When Removing Gel Polish! 2024, Mei
Anonim

World Of Warcraft heeft een menu-item Beroepen. Afhankelijk van de versie van de game die je gebruikt, kan deze worden verwijderd door bepaalde acties uit te voeren in het personageconfiguratiescherm.

Hoe een beroep te verwijderen
Hoe een beroep te verwijderen

Noodzakelijk

World Of Warcraft-spel

instructies:

Stap 1

Open het spel World of Warcraft, laad je personage en ga naar het menu met de vaardigheden die je in de loop van het spel hebt opgedaan. Beweeg de muis over het beroep dat je wilt verwijderen, selecteer het en klik op de knop "Beroep annuleren". Meestal is deze knop gemarkeerd met een speciaal pictogram met een kruis. Sla je spel op.

Stap 2

Als je het spel niet opslaat nadat je het beroep hebt verlaten, of als je andere problemen hebt, installeer dan World of Warcraft opnieuw. Ga hiervoor naar het menu Programma's toevoegen of verwijderen in het configuratiescherm van de computer, wacht tot de lijst is opgebouwd, selecteer dit spel en klik op de knop Verwijderen. Bewaar de gamebestanden van tevoren in een aparte map op je harde schijf, die niet is gekoppeld aan World of Warcraft, omdat ze tijdens het verwijderen kunnen worden verwijderd.

Stap 3

Nadat je de game hebt verwijderd, start je je computer opnieuw op, plaats je de World Of Warcraft-distributieschijf in de drive en installeer je deze. Voer het spel uit om systeemmappen te maken en kopieer vervolgens de back-upopslag van de World Of Warcraft-gameplay naar de installatiemap. Start het spel opnieuw en controleer of het correct werkt.

Stap 4

Als, om wat voor reden dan ook, professionele bewerkingen niet beschikbaar zijn, upgrade dan de spelversie naar een nieuwere versie. Dit gebeurt geleidelijk met behulp van speciale patches die u van internet kunt downloaden. Zoek eerst uw versie van het spel uit, installeer daarna de patch erop tot het vereiste niveau.

Stap 5

Houd er rekening mee dat bij het downloaden van extra programma's van internet deze moeten worden gecontroleerd op virussen, met name dit geldt voor dubieuze bronnen. Download geen patches die geen feedback van andere gebruikers hebben. Sla, voordat u ze gebruikt, altijd de werkende configuratie van het spel op in een aparte map om de verworven vaardigheden niet te verliezen.

Aanbevolen: