Pro-tips: Een Sterk Wachtwoord Bedenken?

Inhoudsopgave:

Pro-tips: Een Sterk Wachtwoord Bedenken?
Pro-tips: Een Sterk Wachtwoord Bedenken?

Video: Pro-tips: Een Sterk Wachtwoord Bedenken?

Video: Hoe stel je een sterk wachtwoord in? 2022, December
Anonim

Hoe een sterk wachtwoord te bedenken - deze vraag kwelt voortdurend veel vergeetachtige gebruikers. Gelukkig is er een eenvoudige en bewezen manier om sterke, gedenkwaardige wachtwoorden te genereren.

Pro-tips: een sterk wachtwoord bedenken?
Pro-tips: een sterk wachtwoord bedenken?

instructies:

Stap 1

Neem elk woord dat je leuk vindt. Het kan een item zijn, een favoriete acteur, de naam van een hond of iets anders. Laten we bijvoorbeeld het woord "gitaar" nemen.

Stap 2

Laten we getallen aan dit woord toevoegen. Bijvoorbeeld het geboortejaar. In ons voorbeeld ziet het eruit als "Guitar1983".

Stap 3

Nu komt het leuke gedeelte. U moet het wachtwoord invoeren op de Engelse toetsenbordindeling. In ons voorbeeld krijgen we "Ubnfhf1983". Alles lijkt simpel, maar zo'n wachtwoord kraken is al veel moeilijker.

Stap 4

Als u verschillende wachtwoorden voor verschillende sites moet gebruiken, voegt u bij het registreren 2 Engelse tekens toe aan elk wachtwoord, wat de afgekorte naam van de site is. Voor een WebMoney-site is dit bijvoorbeeld "wm". In ons voorbeeld is het wachtwoord "Ubnfhf1983wm". Zo genereer je eenvoudig sterke en makkelijk te onthouden wachtwoorden voor verschillende sites.

Populair per onderwerp