Hoe De Snelheid Van Een Flashstation Te Bepalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Snelheid Van Een Flashstation Te Bepalen?
Hoe De Snelheid Van Een Flashstation Te Bepalen?

Video: Hoe De Snelheid Van Een Flashstation Te Bepalen?

Video: Hoe De Snelheid Van Een Flashstation Te Bepalen?
Video: How to Use a Flash Drive or Memory Stick 2024, Mei
Anonim

U kunt vaak vragen horen over hoe u de snelheid van een flashstation kunt achterhalen. Deze informatie is moeilijk te verkrijgen bij fabrikanten. Daarom zijn er speciale hulpprogramma's ontwikkeld die helpen bij het testen van flashdrives.

Hoe de snelheid van een flashstation te bepalen?
Hoe de snelheid van een flashstation te bepalen?

Noodzakelijk

Personal computer, Check Flash, CrystalDiskMark of HD_Speed

instructies:

Stap 1

Het eerste programma heet Check Flash. Met dit hulpprogramma kunt u eenvoudig de snelheid van elke flashdrive testen. Download dit programma. Voer het uit op uw computer. Steek de USB-stick in de USB-connector. De programma-interface is in het Engels. Selecteer in het item "Toegangstype" het tabblad "Als logisch station". In de kolom "Drive" moet u het station selecteren waarop de flashdrive zich bevindt, dat wil zeggen, er een item aan geven. Bijvoorbeeld F:. Selecteer bij "Actietype" "Schrijf- en leestest" en "Kleine patroonset". Klik op "Begin". Het hele proces loopt.

Stap 2

Er is nog een eenvoudig hulpprogramma genaamd HD_Speed, dat klein is en geen speciale installatie vereist. Download en voer HD_Speed uit. Ze kan alle media testen. Selecteer in de programmaparameters de schijf die u wilt controleren, waar de flashdrive zelf zich bevindt. Kies in de kolom "Drive" het pad naar de flashdrive. Vink het vakje "Lezen" aan. Klik op "Begin". En nu wachten op het resultaat van het programma.

Stap 3

CrystalDiskMark is ook een goede indicator van de snelheid van de flashdrive. Download hiervoor het programma en voer het uit. Er gaat een raam voor je open. Klik op het tabblad "Bestand" en open het gewenste station met een USB-flashstation. Het programma geeft je alle informatie die je nodig hebt.

Stap 4

Het hulpprogramma Flash Memory Toolkit helpt u niet alleen om de gegevens van een verwisselbaar opslagmedium te achterhalen, maar kan, indien nodig, ook verloren bestanden herstellen en back-ups maken. Start het programma om te beginnen. Selecteer de schijf in het venster dat bovenaan opent. Voor algemene informatie over het flash-apparaat, klik op "Info" in de linkerkolom. Om de snelheid te weten te komen, klikt u op het tabblad "Bestandsbenchmark" en klikt u op "Start". Wacht nu een paar seconden en krijg het resultaat. U kunt de snelheid van de flashdrive bepalen.

Stap 5

Informatie over flitsapparaten is ook te vinden met behulp van het Everest-programma. Download het naar uw computer en voer het uit. Klik onder de "Toolbar" van het programma op "Menu". Blader door de lijst en klik op het tabblad Apparaat. U kunt dus eenvoudig de gegevens over de USB-stick achterhalen. Met een willekeurig programma kunt u eenvoudig de werkelijke staat van het flitsapparaat beoordelen.

Aanbevolen: