Hoe Een USB-flashstation Te Kiezen: Basisaspecten

Hoe Een USB-flashstation Te Kiezen: Basisaspecten
Hoe Een USB-flashstation Te Kiezen: Basisaspecten

Video: Hoe Een USB-flashstation Te Kiezen: Basisaspecten

Video: Hoe Een USB-flashstation Te Kiezen: Basisaspecten
Video: HOE USB STICK HERSTELLEN TOT VOLLEDIGE CAPACITEIT ?? 2024, Mei
Anonim

Een flashkaart is een draagbaar opslagapparaat voor elektronische informatie. Het voordeel is het compacte formaat en de betaalbare prijs. Let bij het kiezen van een flashdrive niet alleen op de prijs en hoeveelheid geheugen, maar ook op andere even belangrijke kenmerken.

Hoe een USB-flashstation te kiezen: basisaspecten
Hoe een USB-flashstation te kiezen: basisaspecten

1. Volume. Je moet van tevoren bedenken hoeveel geheugen er nodig is om met informatie te werken. Als de functie van de flashdrive beperkt is tot de overdracht van tekstgegevens van de ene pc naar de andere, moet u de minimale hoeveelheid geheugen selecteren. Voor het opnemen en opslaan van video- en muziekbestanden, kantoorprogramma's en foto's varieert de geheugencapaciteit van 4 tot 32 gigabyte. Het is verstandig om een opslagmedium met een marge aan te schaffen.

2. Snelheid van het lezen van informatie. Alle standaard flashkaarten worden via een USB-poort op een computer aangesloten. En de opname van informatie bereikt 10 MB per seconde. Als je een apparaat met een hogere snelheid wilt aanschaffen, let dan op de volgende opschriften: "ultra fast" of "speed-hi".

3. Merk. Bekende fabrikanten van flashdrives die de kwaliteit van goederen garanderen: Transcend, Kingston en Samsung. Flash-kaarten van deze bedrijven worden in hun verpakking verkocht door andere weinig bekende bedrijven. In dit geval is het mogelijk om voor een lagere prijs een kwaliteitsapparaat aan te schaffen.

4. Extra functies. Bijvoorbeeld kopieerbeveiliging (u krijgt alleen toegang tot gegevens door uw wachtwoord in te stellen of de vingerafdrukken van de eigenaar te lezen). Ondersteuning voor de U3-functie (laat u toe om in een verborgen modus te werken, met uitzondering van de aanwezigheid van sporen van verblijf).

5. Uiterlijk. Op dit moment is er een enorme keuze aan ontwerpen, afmetingen, materialen en vormen. Een enorme selectie schijven in de vorm van sieraden, briefpapier, sleutelhangers, visitekaartjes en creditcards stelt u in staat om een flashdrive naar uw wens te kiezen. Houd er bij het kiezen van een schijf rekening mee dat omvangrijke modellen mogelijk niet geschikt zijn voor USB-poorten in de buurt.

Aanbevolen: