Gebruikersacties Volgen

Inhoudsopgave:

Gebruikersacties Volgen
Gebruikersacties Volgen

Video: Gebruikersacties Volgen

Video: VBA Code Modules u0026 How to Run Event Macros Based on User Actions 2022, November
Anonim

In sommige gevallen wordt het nodig om de acties van de gebruiker op de computer te volgen. Zowel de mogelijkheden van het besturingssysteem als de browser, en geïnstalleerde programma's van derden kunnen u hierbij helpen.

Gebruikersacties volgen
Gebruikersacties volgen

instructies:

Stap 1

De noodzaak om gebruikersacties te controleren kan verschillende redenen hebben. U wilt bijvoorbeeld uw ondergeschikten volgen of controleren wat uw kind aan het doen is op de pc. Meestal wordt interesse gewekt door de adressen van de bezochte websites, gelanceerd tijdens de werking van het programma en informatie die via het toetsenbord wordt ingevoerd.

Stap 2

Het is heel eenvoudig om de bezochte internetbronnen te volgen, hiervoor volstaat het om de geschiedenismap (log) in de browser te bekijken. U ziet alle sites die de gebruiker heeft bezocht. Echte, ervaren gebruikers die op de computer van iemand anders hebben gewerkt, kunnen het bezoeklogboek wissen of individuele vermeldingen eruit verwijderen.

Stap 3

De meest betrouwbare manier om een ​​gebruiker te controleren, is door een volgprogramma op uw computer te installeren. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van het gratis KGB Key Logger programma. Hiermee kunt u op de hoogte blijven van alles wat de gebruiker op de computer doet. Heeft een zichtbare en onzichtbare modus, controleert toetsaanslagen, houdt bezochte sites bij, kan screenshots (screenshots) maken. De onderschepte informatie kan naar de mailbox worden gestuurd. Tegelijkertijd is het programma absoluut legaal, omdat het door de eigenaar op de computer is geïnstalleerd.

Stap 4

Het ExtraSpy Employee Monitor-programma heeft vergelijkbare functies, gecreëerd om de controle over het beheer van ondernemingen van hun werknemers te garanderen. Door dit programma op een computer te installeren, ben je altijd op de hoogte van wat de persoon aan het doen is.

Stap 5

Om een ​​computer op afstand te beheren, kunt u het programma Radmin gebruiken. Nadat u het servergedeelte hebt geïnstalleerd op de computer waarop u het werk wilt beheren, kunt u er op elk moment via internet verbinding mee maken. Het scherm van de externe computer, die is bijgewerkt in de huidige tijdmodus, verschijnt in het programmavenster voor u, u ziet alle acties van de gebruiker. Daarnaast kunt u alle mappen en bestanden bekijken, informatie kopiëren en verwijderen, programma's starten en sluiten. Dit programma is legaal, u kunt het downloaden van de website van de fabrikant:

Populair per onderwerp