Hoe U Uw Activeringssleutel Kunt Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Activeringssleutel Kunt Vinden
Hoe U Uw Activeringssleutel Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Activeringssleutel Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Activeringssleutel Kunt Vinden
Video: How to get your product key for Windows 7/8/10 2024, April
Anonim

Om het besturingssysteem of andere software te blijven gebruiken, moet u een speciale code invoeren in het activeringsvenster, die beschikbaar is op basis van het serienummer van het product. Activering kan vaak telefonisch of via internet worden gedaan.

Hoe u uw activeringssleutel kunt vinden
Hoe u uw activeringssleutel kunt vinden

Noodzakelijk

Internet of telefoon toegang

instructies:

Stap 1

Om het Windows-besturingssysteem (ongeacht de versie) te activeren, zoekt u de licentiecode van het softwareproduct. Als u al een vooraf geïnstalleerde distributiekit had, inspecteert u de computerbehuizing op een Microsoft-servicesticker. Als je een versie in een doos hebt, zoek dan naar de licentiecode op of in de doos.

Stap 2

Als je alleen een distributiekit zonder code hebt geïnstalleerd, koop dan een licentie voor dit softwareproduct op de officiële Microsoft-server of in winkels in je stad, wat ongewenst is vanwege de frequente verkoop van illegale software. Wees voorzichtig bij het online betalen, u kunt het beste het virtuele toetsenbord gebruiken.

Stap 3

Voer de licentiecode van het Microsoft Windows-softwareproduct in het activeringsvenster in, nadat u ervoor heeft gezorgd dat u een internetverbinding hebt. Wacht daarna tot de activeringscode is gegenereerd op de server van de ontwikkelaar, dan ontvang je een ontgrendelingscode voor het softwareproduct, waarmee je het recht hebt om het legaal te gebruiken. Herschrijf het in geval van herinstallatie om de activeringstijd te verkorten.

Stap 4

Als u de activeringsmethode per telefoon hebt gekozen, kiest u het nummer dat wordt aangegeven in het verschenen venster van het programma. Ga daarna naar het servicemenu, waar u door op de knoppen te drukken de activering van een exemplaar van Windows moet selecteren (de telefoon moet van tevoren op toonkiezen worden geschakeld).

Stap 5

Voer de licentiecode van uw softwareproduct in, ontvang een bevestiging van het automatische antwoordsysteem en wacht tot de activeringscode aan u is gedicteerd. Voer het indien nodig in, druk op de overeenkomstige menuknop om te herhalen. Vrijwel dezelfde volgorde is geldig voor andere gelicentieerde software.

Aanbevolen: