Een Draadloze Muis Kiezen Wireless

Inhoudsopgave:

Een Draadloze Muis Kiezen Wireless
Een Draadloze Muis Kiezen Wireless

Video: Een Draadloze Muis Kiezen Wireless

Video: Een Draadloze Muis Kiezen Wireless
Video: Microsoft Wireless Mobile Muis 4000 Productvideo (NL/BE) 2024, Mei
Anonim

Bij het werken met mobiele computers is het veel handiger om draadloze aanwijsapparaten te gebruiken. Het kiezen van de juiste muis zorgt voor een aangenaam gebruik en voorkomt mogelijke problemen.

Een draadloze muis kiezen wireless
Een draadloze muis kiezen wireless

instructies:

Stap 1

Begin met het identificeren van het sensortype in uw draadloze muis. Er zijn twee hoofdtypen: infrarood en Bluetooth. Manipulatoren met het eerste type sensoren zijn veel goedkoper. Ze mogen alleen worden aangeschaft als de muis zich altijd in de directe nabijheid van de zender bevindt.

Stap 2

Als je comfortabel met je computer wilt werken, koop dan een muis met een Bluetooth-adapter. Deze manipulatoren kunnen stabiel werken op een afstand van maximaal tien meter van de zender. Daarnaast hebben sommige laptops ingebouwde Bluetooth-sensoren. Zo'n apparaat bespaart u de moeite om extra apparatuur via een USB-kanaal aan te sluiten.

Stap 3

Bepaal nu de grootte van de manipulator. Zoek eerst een muis die prettig in de hand ligt. Dit criterium is belangrijk als u niet van plan bent de manipulator mee te nemen. Anders is het logisch om een kleine muis aan te schaffen.

Stap 4

Besteed bijzondere aandacht aan de keuze van de stroombron voor uw draadloze aanwijsapparaat. De meeste muizen werken met AA-batterijen of oplaadbare batterijen. Voor thuiswerken is het verstandiger om een muis te kiezen die werken met batterijen ondersteunt.

Stap 5

De manier waarop de batterijen worden opgeladen, speelt een belangrijke rol. Er zijn modellen van muizen die op een speciale standaard zijn geïnstalleerd. Schaf zo'n manipulator aan als je niet constant de batterijen uit het toestel wilt halen.

Stap 6

Vergeet het derde type draadloze muizen niet. Een adapter voor deze apparaten is een speciale mat die wordt aangesloten op de USB-poort van een computer. Kies dit type draadloze apparatuur als u voortdurend last heeft van de pacemakerkabel. Het nadeel van zo'n muis is dat hij absoluut onbruikbaar wordt bij afwezigheid van een tapijt.

Aanbevolen: