Hoe Het Res-bestand Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Res-bestand Te Openen
Hoe Het Res-bestand Te Openen

Video: Hoe Het Res-bestand Te Openen

Video: Hoe Het Res-bestand Te Openen
Video: How to Dial Open a Combination Safe Lock video 2024, Mei
Anonim

Servicebestanden met de extensie res bevatten meestal interne informatie over programma's en games - interface-elementen, verschillende bronnen zoals geluiden en animatie. Res-bestanden worden gegenereerd door de ontwikkelomgeving van een specifieke programmeertaal en het is beter om dergelijke bestanden in de omgeving zelf te bewerken. Er is echter een speciaal programma Restorator om met dit soort bestanden te werken.

Hoe het res-bestand te openen
Hoe het res-bestand te openen

Noodzakelijk

het Restorator-programma

instructies:

Stap 1

Download en installeer het Restorator-programma op uw computer. U kunt deze software vinden met behulp van zoekmachines of deze onmiddellijk downloaden van softodrom.ru. Start het programma met behulp van de snelkoppeling op het bureaublad. Het programma is betaald, dus je hebt maar 30 dagen om het uit te proberen. Het programmavenster is vrij standaard: de werkbalk staat bovenaan, de bronnenboom aan de linkerkant en de inhoud van het geselecteerde item aan de rechterkant.

Stap 2

Zoek met behulp van de "File Explorer" (tabblad van het gebied aan de rechterkant) het bestand dat u moet bekijken of bewerken. Selecteer dit bestand door de muiscursor erop te plaatsen en het naar de linkerhelft van het venster te slepen om de bron uit te pakken. We raden u aan een kopie van het res-bestand te maken voordat u wijzigingen aanbrengt. U kunt een kopie overbrengen naar een informatiedrager om deze later bij een systeemstoring te vervangen.

Stap 3

De inhoud van het res-bestand verschijnt aan de linkerkant van de editor als de samenstellende elementen. Om een element te wijzigen, selecteert u het met de muis. Rechts in het programmavenster verschijnt een afbeelding van het element en een paneel met bewerkingstools.

Stap 4

Sla de aangebrachte wijzigingen op met behulp van het item "Opslaan" of met behulp van het juiste pictogram op de werkbalk. Controleer de functionaliteit van het bestand door het naar de map van het hostprogramma te kopiëren. Met behulp van het Restorator-programma kunt u exe-, dll-, res-, ocx-, scr-, rc-, dcr-, mui-, msstyles- en andere bestanden bewerken. U kunt elke applicatie of game Russificeren, de interface wijzigen en nog veel meer. Over het algemeen kunnen we zeggen dat het niet moeilijk is om bestanden in res-formaat te openen wanneer speciale software op een pc is geïnstalleerd.

Aanbevolen: