Hoe Een Stem In Te Stellen In De COP

Inhoudsopgave:

Hoe Een Stem In Te Stellen In De COP
Hoe Een Stem In Te Stellen In De COP

Video: Hoe Een Stem In Te Stellen In De COP

Video: Hoe Een Stem In Te Stellen In De COP
Video: Google Home andere stem 2024, Mei
Anonim

Het populaire Counter Strike-spel heeft de functie om tijdens het spelen gesprekken te voeren. Je kunt de gespreksmodus instellen vanuit het hoofdmenu van het spel, nadat je eerder de benodigde apparatuur op de geluidsadapter hebt aangesloten.

Hoe een stem in te stellen in de COP
Hoe een stem in te stellen in de COP

Noodzakelijk

Microfoon

instructies:

Stap 1

Sluit een microfoon aan op de daarvoor bestemde aansluiting op uw geluidskaart. Voer de algemene apparaatconfiguratie uit in het bedieningspaneel door het apparaatvolume op maximaal te zetten en echo's te annuleren. Controleer de werking met behulp van een speciaal menu en ga vervolgens naar het instellen van de microfoon in het spel Counter Strike.

Stap 2

Start het spel en ga naar het instellingen-item in het menu. Selecteer het tabblad "Stem" (Voice voor de Engelse versie) en vink vervolgens het vakje "Stem inschakelen in dit spel" aan. Als je een functie nodig hebt om de geluidskwaliteit van je game te verbeteren, vink dan het selectievakje 'Microfoonversterking versterken' aan. Dit is nodig als u de meest voorkomende microfoon gebruikt.

Stap 3

Stel de maximale waarden in voor "Voice-zendvolume" en "Voice-ontvangstvolume". Klik vervolgens op de knop “Test Microphone” om de instellingen te testen. Als er rode rechthoeken op de schaal bovenaan worden weergegeven, verlaagt u de waarden voor de bovenstaande items en controleert u opnieuw.

Stap 4

Stel niet de maximale instellingen voor het microfoonvolume in, omdat dit bepaalde hoorbaarheidsproblemen kan veroorzaken. Voor communicatie is het ook het beste om een bekabelde verbinding met een computer of een verbinding met Wi-Fi-technologie te gebruiken, op voorwaarde dat de snelheid voor uw computer voldoende is voor ononderbroken communicatie.

Stap 5

Gebruik geen draadloze USB-modems om te gamen, want zelfs bij een goed signaalniveau bestaat de mogelijkheid dat de verbinding wordt verbroken. Ook wordt tijdens een netwerkspel bepaald verkeer ook gedistribueerd naar spraakcommunicatie, daarom is het bij een laag signaalniveau heel goed mogelijk dat de snelheid niet genoeg zal zijn om spelgegevens over te dragen wanneer wordt geprobeerd een ononderbroken spraakcommunicatie te garanderen. Zorg er ook voor dat de internetdraden niet beschadigd zijn.

Aanbevolen: