Hoe De Stem In De COP . Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Stem In De COP . Aan Te Zetten
Hoe De Stem In De COP . Aan Te Zetten

Video: Hoe De Stem In De COP . Aan Te Zetten

Video: Hoe De Stem In De COP . Aan Te Zetten
Video: How To Roll back a steam game to previous version 2024, Mei
Anonim

De microfoon in multiplayer is een behoorlijk handig apparaat. Met zijn hulp kun je bepaalde informatie aan je bondgenoten verstrekken, terwijl je tactisch overwicht krijgt. Er zijn echter momenten, vooral bij het spelen van de online shooter Counter-strike, dat de microfoon niet werkt zoals zou moeten (echo, sis, pauzes, enz.). Voor een comfortabel gebruik van spraakcommunicatie is daarom een voorlopige configuratie vereist.

Hoe de stem in de COP. aan te zetten
Hoe de stem in de COP. aan te zetten

instructies:

Stap 1

Het eerste dat u moet doen, is de microfoon correct aansluiten. Steek eerst de draad erin. Sluit hem aan naast de luidsprekerconnector, meestal bevindt deze zich daar, of zoek de vereiste aansluiting aan de achterkant van de systeemeenheid. Om een gesprek te beginnen, drukt u op de K-toets (in de Engelse lay-out), deze toets is de standaardtoets. Maar het is vrij ver verwijderd van de knoppen die vaak in dit spel worden gebruikt. Stel in dit geval een andere in die handig voor u is. Spreek duidelijk en duidelijk door de microfoon, maar schreeuw niet. Dit zal een bepaalde audiodrempel overschrijden en alleen ruis veroorzaken. Te zacht praten werkt ook niet, dus zoek zelf de middenweg.

Stap 2

Verwijder vervolgens het gesis van de microfoon. Je kunt als optie proberen het van het gezicht weg te halen, maar deze methode helpt niet altijd. U kunt het beste het Realtek HD-audiostuurprogramma downloaden. Na installatie zal je stem behoorlijk "schoon" en duidelijk zijn. Als u dit stuurprogramma niet wilt installeren, probeer dan het geluidsniveau te verlagen. Om dit te doen, start u Counter-Strike, gaat u naar "Instellingen", vervolgens naar "Spraak" en verplaatst u de schuifregelaar naar links nadat u de uitdrukking "Verzendvolume" hebt gevonden. Controleer de microfoon op CS-geluid. Om dit te doen, maak je je eigen server waar het spel met bots wordt gespeeld en voer je in de console het commando voice_loopback 1 in. Om je eigen stem niet meer te horen, schrijf je hetzelfde commando, maar met de ingestelde waarde van 0 (nul).

Stap 3

Als u aanvullende aanpassingen wilt maken en het geluid nog helderder wilt maken, bestudeer dan de volgende instellingen: voice_maxgain 1 - wijzigt de maximale hoeveelheid game-engine-versterking die op de stem wordt toegepast, waardoor deze wordt afgevlakt. Accepteert een waarde van 1 tot 5. voice_avggain 1 - egaliseert de stemgolf, dat wil zeggen dat er ruisonderdrukking optreedt; voice_scale number - stelt het volumeniveau van de stemmen van de luidsprekers in; voice_fadeouttime 0, 100 - deze opdracht beïnvloedt de vervaagtijd van uw stem; voice_enable 1 - deze parameter schakelt de spraakfunctie in en uit.

Aanbevolen: