Titels Invoegen In Een Film

Inhoudsopgave:

Titels Invoegen In Een Film
Titels Invoegen In Een Film

Video: Titels Invoegen In Een Film

Video: Titels Invoegen In Een Film
Video: SRT bestand maken [TIP! voor ondertiteling van je video] 2024, Mei
Anonim

De optie om titels in de film in te voegen is aanwezig in veel video-editors. Met zijn hulp kunt u tekst toevoegen aan de bewerkte video, de animatie aanpassen, het lettertype van de inscriptie en de kleur kiezen. Als u echter een meer pittoresk resultaat wilt krijgen, kunt u titels niet als tekst invoegen, maar als een afbeelding die is gemaakt in een grafische editor.

Titels invoegen in een film
Titels invoegen in een film

Noodzakelijk

  • - Photoshop-programma;
  • - Movie Maker-programma;
  • - filmpje.

instructies:

Stap 1

Maak een nieuw document in de grafische editor Photoshop, waarvan de afmetingen overeenkomen met de framegroottes van de video waarin u de titels invoegt. Laat de achtergrond van het document transparant.

Stap 2

Maak met het gereedschap Horizontale tekst een inscriptie door op het documentveld te klikken en tekst in te voeren met het toetsenbord. Beweeg de cursor over het bijschrift. Als het eruitziet als een pijl, verplaats de tekst dan naar de plaats waar het op het scherm zal verschijnen.

Stap 3

Indien nodig kunt u een decoratief kader toevoegen door het te tekenen met het gereedschap Aangepaste vorm. Schakel hiervoor het gereedschap in en open de lijst met vormen door op de pijl in het veld Vorm onder het hoofdmenu te klikken. Selecteer het gewenste frame en schakel de modus Vormlagen in door op het bijbehorende pictogram in het instellingenpaneel van het gereedschap te klikken.

Stap 4

Voeg een achtergrond toe aan de afbeelding waarop de inscriptie goed te lezen is. Om dit te doen, gebruikt u de optie Laag van de groep Nieuw van het menu Laag om een nieuwe laag in het document in te voegen en deze te schilderen met het gereedschap Emmertje met een textuur of kleur. Sleep met de muis een nieuwe laag in het lagenpalet onder de tekst en het kader.

Stap 5

Sla de resulterende afbeelding op in jpg-indeling met behulp van de optie Opslaan als van het menu Bestand. Het eerste deel van de credits wordt aangemaakt.

Stap 6

Om het tweede deel van de titels te krijgen, past u een stijl toe op de lagen of voegt u frames uit de video in de afbeelding in zonder de positie van de afbeeldingsdetails te wijzigen. Om een stijl toe te passen, klikt u op de laag waarmee u gaat werken en klikt u op een van de stalen in het palet Stijlen.

Stap 7

Om frames aan de foto toe te voegen, laadt u de film in Movie Maker met de optie "Video importeren". Sleep de video met de muis naar de tijdlijn, plaats de aanwijzer van het huidige frame op het frame dat geschikt is om aan titels toe te voegen en klik op de knop "Foto maken" onder het spelervenster. Nadat u de locatie op de computer hebt opgegeven waar het beeld zal worden opgenomen, slaat u het frame op.

Stap 8

Plak het opgeslagen kader in de bijschriftafbeelding die in Photoshop is geopend met de optie Plaatsen in het menu Bestand. Verklein de grootte van het toegevoegde kader door het kader rond de afbeelding te verplaatsen. Indien nodig kunt u de kanteling van de afbeelding wijzigen.

Stap 9

Sla het tweede deel van de titel op in jpg-formaat onder een andere naam dan de naam van het bestand met het eerste deel. Met de optie Opslaan van het menu Bestand kunt u het bestand met alle lagen in psd-indeling opslaan. Dit geeft je de mogelijkheid om de titels te bewerken zonder ze opnieuw te hoeven maken.

Stap 10

Laad beide afbeeldingen met bijschriften in Movie Maker met behulp van de optie Afbeeldingen importeren. Breng beide afbeeldingen over naar de tijdlijn en plaats ze voor de video. Wijzig indien nodig hoe lang de titels op het scherm blijven door de rand van de afbeeldingsclip op de tijdlijn naar rechts te slepen.

Stap 11

Om de weergave op het scherm van de details die aan de tweede versie van titels zijn toegevoegd, te animeren, voegt u een overgang in tussen de afbeeldingen met titels. Gebruik hiervoor de optie "Video-overgangen bekijken" om de lijst met beschikbare overgangen te openen en sleep een van de pictogrammen met de muis naar het overgangsspoor.

Stap 12

Sla de video op met titels met behulp van de optie "Opslaan op computer".

Aanbevolen: