Titels Aan Je Video Toevoegen

Inhoudsopgave:

Titels Aan Je Video Toevoegen
Titels Aan Je Video Toevoegen

Video: Titels Aan Je Video Toevoegen

Video: Titels Aan Je Video Toevoegen
Video: 5. OS Titel op afbeelding of video toevoegen 2024, April
Anonim

Welke zichzelf respecterende amateurvideo-editor kan doen zonder bijschriften? Bovendien is de optie om titels als overlay toe te voegen, in tegenstelling tot complexere acties, in elke editor voor videoverwerking aanwezig. Deze optie is ook beschikbaar voor gebruikers van Movie Maker.

Titels aan je video toevoegen
Titels aan je video toevoegen

Noodzakelijk

  • - Movie Maker-programma;
  • - filmpje.

instructies:

Stap 1

Om titels aan een video toe te voegen, opent u deze in Movie Maker door het videobestand vanuit het verkennervenster naar het video-editorvenster te slepen en neer te zetten. Op dezelfde manier kunt u de video met de muis naar de tijdlijn slepen. U kunt dit echter doen met de opdracht "Toevoegen aan tijdlijn" in het menu "Clip".

Stap 2

Roep het titelinstellingenvenster op met de opdracht Titels en titels in het menu Extra. Nadat het venster met de instellingen is geopend, selecteert u de positie van de titels in de video uit verschillende mogelijke opties: aan het begin van de film, aan het einde van de film, vóór het geselecteerde fragment of na het geselecteerde fragment door op het bijbehorende onderschrift.

Stap 3

Met Movie Maker kun je een filmtitel met een ondertitel toevoegen. Om deze functie te gebruiken, selecteert u een van de opties voor het toevoegen van titels. Er wordt een tekstvak met twee velden geopend. Voer de hoofdtekst van de titel in het bovenste vak in en de rest van de tekst onderaan. Als u naar het spelerscherm kijkt, ziet u dat de tekst uit het bovenste veld wordt weergegeven als een tekstvak dat groter is dan de tekst uit het onderste veld.

Stap 4

Als u niet tevreden bent met de animatie of het lettertype dat voor de titel van de video is gebruikt, kunt u dit wijzigen met behulp van de opties Titelanimatie wijzigen en Lettertype en tekstkleur wijzigen. Klik hiervoor op het bijbehorende bijschrift onder het tekstinvoerveld. Nadat u op het bijschrift "Titelanimatie wijzigen" hebt geklikt, wordt een venster geopend met een lijst met beschikbare animatietypes. Onder de hoofdlijst staat een lijst met animatie-presets voor titels, bestaande uit twee regels. Als u op een van hen klikt, ziet u een voorbeeld van dit type animatie in het afspeelvenster. Als u op het opschrift "Lettertype en tekstkleur wijzigen" klikt, wordt een venster geopend waarin u een lettertype uit de vervolgkeuzelijst kunt selecteren, pas de kleur, transparantie, stijl en uitlijning aan.

Wanneer u klaar bent met het instellen van de titel, klikt u op het tekstvak "Gereed, titel aan film toevoegen".

Stap 5

Voeg zo nodig eindcredits toe aan je video. Het venster met hun instellingen kan worden opgeroepen met dezelfde opdracht "Titels en titels" in het menu "Extra". Selecteer de optie "Titels toevoegen aan het einde van de film" en voer de tekst in de tabel in die wordt geopend. De animatie en het lettertype van de aftiteling zijn op precies dezelfde manier geconfigureerd als de animatie van de titel. Nadat u klaar bent met het bewerken van titels, klikt u op het bijschrift "Gereed".

Stap 6

Sla de video op met toegevoegde titels door op de woorden "Opslaan op computer" te klikken.

Aanbevolen: