Een Track Invoegen In Een Film

Inhoudsopgave:

Een Track Invoegen In Een Film
Een Track Invoegen In Een Film

Video: Een Track Invoegen In Een Film

Video: Een Track Invoegen In Een Film
Video: If We Were A Movie (From "Hannah Montana"/Soundtrack Version) 2024, Mei
Anonim

Om audiotracks in een videoclip in te voegen, moet u speciale programma's gebruiken. Om bestanden van een bepaald type, bijvoorbeeld mkv, te verwerken, gebruiken ze meestal eenvoudige hulpprogramma's die niet over een breed scala aan functies beschikken.

Een track invoegen in een film
Een track invoegen in een film

Noodzakelijk

  • - AdobePremier;
  • - mkvtoolnix.

instructies:

Stap 1

Adobe Premier is geschikt om met de meeste bestandstypen te werken. Het belangrijkste voordeel ten opzichte van zijn gratis tegenhangers is de mogelijkheid om video-opnames van hoge kwaliteit te behouden en de aanwezigheid van een enorme reeks speciale effecten. Installeer AdobePremier.

Stap 2

Start deze editor. Open het menu Bestand en selecteer Nieuw project. Open nu het item "Toevoegen" en navigeer naar de gewenste videoclip. Wacht tot de geselecteerde video in het project is geladen.

Stap 3

Voeg nu een muziektrack toe aan de inhoud van het project. Open het menu Beeld en selecteer Renderbalk weergeven. Verplaats de videoclip naar het juiste veld. Voeg een audiotrack toe aan de renderbalk.

Stap 4

Wijzig de locatie van het muzieknummer. Verplaats het hiervoor naar de gewenste positie. Sla het resulterende project op door op de sneltoetsen Ctrl en S te drukken.

Stap 5

Deze methode heeft een duidelijk nadeel: als het videobestand al is voorzien van een audiotrack, ziet u de overlay van geluiden. Om deze fout te voorkomen, reinigt u de clip vooraf van audio.

Stap 6

Laad het originele videobestand, open het menu Bestand en kies Opslaan als. Vink nu het vakje aan naast 'Alleen video opslaan'. Geef een map op om het ontvangen bestand te plaatsen. Open een nieuw project en volg de procedures in stap 2, 3 en 4.

Stap 7

Voor het verwerken van mkv-containers is het veel handiger om het hulpprogramma mkvtoolnix te gebruiken. Installeer het en voer het bestand mmg.exe uit. Laad de gewenste videoclip in het programma.

Stap 8

Verwijder onnodige audiotracks door de bijbehorende items uit te schakelen. Klik op de knop "Bijvoegen" en selecteer een geluidsbestand. Soms wil je een track beginnen af te spelen vanaf een andere locatie dan het begin van de clip. Open het tabblad "Opties" en vul het veld "Startuitstel" in. Geef een waarde op in milliseconden. Sla het resulterende bestand op door op de knop mkvmerge uitvoeren te klikken.

Aanbevolen: