Titels Bijsnijden

Inhoudsopgave:

Titels Bijsnijden
Titels Bijsnijden

Video: Titels Bijsnijden

Video: Titels Bijsnijden
Video: Foto afmetingen aanpassen of bijsnijden Wordpress website 2024, Mei
Anonim

Er zijn goede en slechte films. Als slechte films direct na het kijken worden verwijderd, dan wil je de goede laten staan, zodat je ze later misschien nog eens kunt bekijken. Hiervoor worden ze in de regel op schijven opgenomen. Maar wat als de film lang is en slechts een paar megabytes niet op schijf passen? U kunt bijvoorbeeld zijn titels bijsnijden.

Titels bijsnijden
Titels bijsnijden

Noodzakelijk

VirtualDub

instructies:

Stap 1

Om titels uit een video te knippen, heb je een video-editor nodig, bijvoorbeeld de kleine en gratis VirtualDub. Je kunt het downloaden van de officiële website van de ontwikkelaar https://virtualdub.sourceforge.net/. Sla het archief op schijf op en pak het uit op een voor u geschikte plaats. Het is niet nodig om de editor te installeren, deze is klaar voor gebruik

Stap 2

Voer VirtualDub.exe uit. U krijgt de GNU GENERAL PUBLIC LICENSE-licentie te zien, klik op OK en klik vervolgens op de Start VirtualDub-knop. Open uw videobestand vanuit het hoofdmenu Bestand - Open het videobestand of druk op Ctrl + O en wacht tot VirtualDub het bestand heeft gedownload en verwerkt.

Stap 3

De editor-interface is eenvoudig en intuïtief. Het linkervenster toont de oorspronkelijke kwaliteit van de video, rechts de kwaliteit die wordt verkregen na verwerking. Onderaan is er een terugspoelbalk en standaard spelerknoppen. Daarnaast zijn er knoppen om per keyframe te bewegen, naar de volgende scène te scannen en knoppen om het begin en einde van de geselecteerde scène in te stellen.

Stap 4

Plaats de schuif op de terugspoelstrook waar het begin van de snijrol zal zijn. Selecteer vervolgens Bewerken - Selectie instellen start in het hoofdmenu of druk op de Home-toets. Verplaats nu de schuifregelaar naar waar de video zal eindigen en selecteer Bewerken - Set selection end of druk op de End-toets. Het geselecteerde gebied wordt blauw.

Stap 5

Nu blijft het om de compressie van het geselecteerde gebied te selecteren. Als je de video en het geluid in dezelfde staat wilt laten als ze waren, selecteer dan in het hoofdmenu Video en Audio de regel Directe stream kopiëren.

Stap 6

Het enige dat overblijft is om het nieuwe bestand op te slaan. Klik hiervoor in het bovenste menu op Bestand - Opslaan als AVI. Voer een nieuwe bestandsnaam in en klik op de knop Opslaan. Wacht tot de editor het geknipte gedeelte naar schijf kopieert. Voer het resulterende bestand uit om dit te controleren. Als je alles volgens de instructies hebt gedaan, zou er geen desynchronisatie van video en geluid moeten zijn.

Aanbevolen: