Titels Inschakelen

Inhoudsopgave:

Titels Inschakelen
Titels Inschakelen

Video: Titels Inschakelen

Video: Titels Inschakelen
Video: Cleartype inschakelen 2024, Mei
Anonim

Veel bioscoopbezoekers, evenals mensen die vreemde talen studeren, kijken liever films in hun oorspronkelijke taal. Om de stemmen van de acteurs te horen en de spraak beter te verstaan, worden aan dergelijke films ondertitelbestanden met vertaling toegevoegd.

Titels inschakelen
Titels inschakelen

instructies:

Stap 1

Voer Winamp uit om ondertitelondersteuning in te schakelen. Deze speler ondersteunt het bekijken van video's met bijschriften. Om dit te doen, hebt u het ingebouwde VobSub-hulpprogramma nodig. Download de nieuwste versie van het gratis K-Lite Codec Pack Full voor het bekijken van films in verschillende formaten.

Stap 2

Ga hiervoor naar de link https://www.free-codecs.com/K_Lite_Codec_Pack_download.htm, klik op de link Download K-Lite Codec Pack. Wacht tot het downloaden is voltooid. Dubbelklik op het gedownloade bestand om het te installeren en ondertitels in te schakelen.

Stap 3

Klik op de knop "Volgende" in het geopende venster, selecteer in de volgende paragraaf van het installatieprogramma de optie Geavanceerde installatie, klik twee keer op "Volgende". Selecteer in het venster Componenten selecteren Profiel 4: Alleen afspelen (zonder speler) en verplaats vervolgens de schuifbalk aan de rechterkant naar de ondertitelfiltergroep DirectShow. Zorg ervoor dat DirectVobSub is ingeschakeld. Klik op de knop "Volgende" om het installatieproces van de geselecteerde component voor het afspelen van ondertitels in video te starten.

Stap 4

Verplaats het titelbestand naar dezelfde map met de video, hernoem het. De titel van de film en de ondertitel moeten hetzelfde zijn. Start Winamp, klik op de L-knop, selecteer de filmmap, selecteer het videobestand, klik op de knop "Openen". De video begint te spelen. In de rechterbenedenhoek van het scherm verschijnt het VobSub-pictogram in het systeemvak, dat eruitziet als een groene pijl. Dit hulpprogramma is ontworpen om ondertitels in te schakelen.

Stap 5

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram, selecteer Ondertitels weergeven om ondertitels in te schakelen. De ondertitel begint te spelen onderaan het Winamp-videovenster. U kunt ze op dezelfde manier verwijderen door met de rechtermuisknop op het VobSub-programma te klikken en vervolgens de opdracht Ondertitels verbergen te selecteren.

Aanbevolen: