PC-games Met De Beste Graphics

Inhoudsopgave:

PC-games Met De Beste Graphics
PC-games Met De Beste Graphics

Video: PC-games Met De Beste Graphics

Video: PC-games Met De Beste Graphics
Video: 10 Best PC Game Graphics To Push Your PC TO THE LIMIT [4K Video] 2024, April
Anonim

Tegenwoordig dringt de game-industrie steeds meer door in het leven van mensen. Sommige mensen spelen gewoon computerspelletjes, anderen zijn verslaafd aan het maken ervan. De game-industrie heeft de afgelopen jaren grote vooruitgang geboekt en biedt veel games met realistische graphics. Hier is een lijst met pc-games met de beste graphics.

Prachtige landschappen in moderne videogames
Prachtige landschappen in moderne videogames

PC-games met de beste graphics

Crysis 3

De Crysis-serie heeft een revolutie teweeggebracht in graphics. Het eerste deel van de game ziet er vandaag de dag erg goed uit, ondanks dat het in 2007 is uitgebracht. Voorlopig kijken we echter naar de game Crysis 3. Het is gemaakt op de CryEngine 3-engine en wordt alleen ondersteund door DiretX 11. Dankzij deze game-engine heeft de game een zeer mooie gamewereld en uitstekende gameplay. Het derde deel is een van de mooiste games van het jaar geworden. Alle evenementen vinden plaats in New York, dat door de ramp overwoekerd is met de jungle.

Total War Rome 2

Total War Rome 2 is een turn-based realtime strategiespel van Creative Assembly. De game bleek erg filmisch: alle steden hebben ongelooflijke details, de soldaten zijn goed getekend en de wereldkaart is mooier en leuker geworden in vergelijking met de vorige delen van de serie. Graphics in strategieën hebben nooit op de eerste plaats gestaan, maar Rome 2 wist te verrassen met zowel de gameplay als het grafische gedeelte.

Slagveld 4

De shooter Battlefield 4 is gebaseerd op de krachtige game-engine Frostbite 3. De ontwikkelaars hebben de mogelijkheden van deze engine in Battlefield 4 gedemonstreerd. Uitstekende realistische belichting, indrukwekkende animatie, hoge details van de wereld en ongelooflijk mooie opnames stellen je in staat om het meeste te halen uit het spel.

NBA 2K14

Sportsimulator NBA 2K14 is de beste basketbalsimulator. De nieuwe versie verbaasde spelers met realistische animaties van gezichten, bewegingen, kleding, speeltuin en toeschouwers. De animatie is zo goed ontworpen dat de plooien op de kleding van de atleet realistisch bewegen en de gezichten niet te onderscheiden zijn van echte mensen.

Metro: Laatste Licht

De post-apocalyptische first-person shooter Metro: Last Light biedt een onberispelijk uitzicht op een verwoeste stad, gedetailleerd terrein en een ongelooflijke sfeer. "De versie van Metro: Last Light voor personal computers is een soort doorbraak omdat deze game een van de mooiste games tot nu toe is", zei creatief directeur Hugh Benign in zijn interview.

Verre huilen 3

De nieuwste game in de Far Cry-serie neemt de speler mee naar een prachtig eiland. Het belangrijkste kenmerk van het spel is de open wereld en elke speler kan gemakkelijk rond het paradijselijke eiland lopen en al zijn geneugten zien. De omringende wereld in het spel bleek erg mooi: bomen, dieren, planten en dorpen zijn zeer goed getraceerd. Zonder twijfel een van de mooiste spellen.

Aanbevolen: