Hoe De Graphics In Het Spel Aan Te Passen

Inhoudsopgave:

Hoe De Graphics In Het Spel Aan Te Passen
Hoe De Graphics In Het Spel Aan Te Passen

Video: Hoe De Graphics In Het Spel Aan Te Passen

Video: Hoe De Graphics In Het Spel Aan Te Passen
Video: Skyrim 2015 Ultieme Graphics Tutorial Voor Foto Realisme! - Deel2 (Nederlands) 2024, April
Anonim

De gebruiker wil maximaal plezier beleven aan elk spel: geniet van de verhaallijn, handige bediening, een toegankelijke interface en natuurlijk hoogwaardige graphics. Als u niet tevreden bent met de standaard grafische instellingen, kunt u deze wijzigen.

Hoe de graphics in het spel aan te passen
Hoe de graphics in het spel aan te passen

instructies:

Stap 1

In de meeste gevallen zijn de grafische instellingen toegankelijk via het menu van de geïnstalleerde game. Start het spel op je computer zoals je gewend bent. Selecteer in het algemene gedeelte van het menu Instellingen (Opties, "Instellingen") of iets dergelijks in betekenis. Als de gameplay actief is, drukt u op de Esc-toets of een andere toets die door de ontwikkelaars is toegewezen om het hoofdmenu te verlaten.

Stap 2

Selecteer in het menu "Instellingen" het item Graphics ("Graphics", "Graphics Settings") en stel de waarden in door de submenu-items (helderheid, contrast, verzadiging, grafische kwaliteit, weergave-intensiteit van effecten, enz.) je nodig hebt. Houd er rekening mee dat in sommige gevallen de grafische instellingen niet in het submenu staan, maar in het algemene gedeelte, ze onmiddellijk kunnen worden gewijzigd. In sommige spellen kun je veel parameters aanpassen, in andere slechts een beperkt aantal.

Stap 3

Als je de instellingen in het spel niet kunt vinden, zijn ze mogelijk gekoppeld aan het bestand launcher.exe. In dit geval zal de lancering van de game niet noodzakelijkerwijs hierdoor plaatsvinden. Zoek de map met de naam van het spel in het menu Start en controleer de lijst met beschikbare bestanden. Als er een opstartbestand is, open het dan. Als het gewenste bestand niet in het Start-menu staat, probeer het dan te vinden in de map waar je het spel hebt geïnstalleerd. Het instellen van afbeeldingen via het opstartprogramma gaat op dezelfde manier als het instellen vanuit het menu van een lopend spel.

Stap 4

In het geval dat de standaardinstellingen de prestaties niet beïnvloeden, kunt u enkele grafische parameters aanpassen via de monitorinstellingen of via het bedieningspaneel van de videokaart. Ga in het eerste geval naar het monitormenu en pas de kleuren, helderheid en andere beschikbare parameters aan met de daarvoor bestemde knoppen. Om het bedieningspaneel van de videokaart te openen, klikt u op het pictogram in het systeemvak op de taakbalk of in de map met de videokaartbestanden.

Aanbevolen: