De Beste Messengers Voor Android Met Een Desktopversie

Inhoudsopgave:

De Beste Messengers Voor Android Met Een Desktopversie
De Beste Messengers Voor Android Met Een Desktopversie

Video: De Beste Messengers Voor Android Met Een Desktopversie

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Google Messenger. Чат для СМС. Софт для #Android 2023, Januari-
Anonim

Messengers stellen ons in staat om tegen zeer lage kosten berichten uit te wisselen met vrienden en collega's. Ze hebben allemaal een brede functionaliteit en kunnen niet alleen tekstberichten ontvangen en verzenden, maar ook foto's naar elkaar overbrengen en zelfs videogesprekken voeren. We hebben een kleine beoordeling samengesteld van de beste instant messengers voor Android die je berichten niet verliezen bij een onstabiele verbinding, en hebben ook een desktopversie (of een versie voor een computer). Het hebben van een computerversie is ook erg belangrijk. Immers, als je in de buurt van een pc bent, is het typen van teksten op een klassiek toetsenbord handiger en kun je ook de benodigde gegevens aan elkaar overdragen.

De beste messengers voor Android met een desktopversie
De beste messengers voor Android met een desktopversie

instructies:

Stap 1

Telegram is tegenwoordig een van de beste en meest betrouwbare boodschappers. Het is vele malen geverifieerd dat chatberichten niet verloren gaan, zelfs als de telefoon niet is verbonden met het netwerk. Het chatvenster bevat belangrijke informatie zoals het lezen van berichten en bezorgingsinformatie. U kunt foto's en korte audionotities naar elkaar overzetten. Er zijn versies voor bijna alle moderne platforms, waaronder een browserversie en een desktopversie. Het nadeel is het onvermogen om een ​​volwaardig gesprek te organiseren en een videoconferentie te regelen.

Beeld
Beeld

Stap 2

Viber is een andere zeer goede boodschapper. Heeft een desktopversie, maar geen browserversie. Er is een interessante functie waarmee u de plaats kunt bekijken waar het bericht is verzonden en de locatie van de abonnee. Bij controle zijn sommige berichten verloren gegaan met een slechte verbinding, maar hun percentage is minimaal. In tegenstelling tot Telegram ondersteunt deze messenger al videochat en bellen.

Beeld
Beeld

Stap 3

WeChat is een goede Chinese boodschapper. Heeft ook een versie voor zowel computer als smartphone. Verschilt in zeer levendige en grappige emoticons. Bestandsoverdracht, videocommunicatie en telefonische communicatie zijn beschikbaar voor de gebruiker. Helaas kan het niet bogen op een volledige garantie van de bezorging van berichten. Bij een onstabiele verbinding komen sommige berichten niet aan.

Beeld
Beeld

Stap 4

ICQ - Hoewel deze applicatie een van de eerste in het veld is, kan ze concurreren met nieuwe programma's zoals hierboven vermeld. De vrij gebruiksvriendelijke interface en de mogelijkheid om de applicatie op alle platforms te gebruiken, maakt het universeel en veelgevraagd. Ondanks zijn oudheid werkt de nieuwe versie vrij stabiel en heeft hij ook videochat en spraakcommunicatie.

Beeld
Beeld

Populair per onderwerp